Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

er det {godt} for børn at have søskende? (4/19)


 (slettet)
(16) 05-04-2012 kl. 11:54

Svar på indlæg nr. 10 af Stinapigen:

Det er jo rædsomt, når økonomien og virkeligheden ikke kan følge med i det brændende ønske om at stifte familie og få flere børn. Jeg føler virkelig med din veninde. Når det er sagt, så skal vi vel også huske på, at det at få børn er noget af det mest grundlæggende behov i vore liv. Hvis din veninde har et barn i den rigtige (!?) alder, så ser jeg da intet odiøst i, at hun er syg efter at få et mere lige nu. Det er da helt rationelt, når hun er klar.

I vore moderne tider kan en kvinde sagtens få et barn uden at være tæt knyttet til faderen. Der findes masser af måder, hvorpå det kan lade sig gøre. Det kan dog være svært at skulle opgive drømmen om den hellige heteroseksuelle kernefamilie med hund og hæk.

Det lyder til, at din venindes ønske om familie er meget stort og brændende. Det er altid hårdt at få børn! Uanset om man har en fader - og et barn eller to i forvejen - eller ej. Livet er hårdt..... men der findes heldigvis ting, som kan forsøde tilværelsen (som børn). (slettet)
(17) 05-04-2012 kl. 11:55

Svar på indlæg nr. 9 af xDaaDaa:

jeg ved ikke om det går ud over hendes barn, men jeg synes det er vildt overdrevet og ja, hysterisk, som du siger, så meget det fylder hos hende. og den generelle utilfredshed kan da ikke komme hendes barn tilgode.. (slettet)
(18) 05-04-2012 kl. 11:56

Svar på indlæg nr. 17 af Stinapigen:

Jeg kan ikke lade være med at tænke, om der er en dybere grund for ønsket af det barn. (slettet)
(19) 05-04-2012 kl. 11:57

Svar på indlæg nr. 1 af Stinapigen:

Det kan jo svinge meget fra sitaution til situation, for der er jo også søskende der bare hader hinanden og der har det måske ikke været så godt, men generelt tror jeg det er sundt at børn har søskenden, men er ikke et must... (slettet)
(20) 05-04-2012 kl. 11:58

Svar på indlæg nr. 15 af xDaaDaa:

Det er forældrenes pligt at sørge for at søskende får glæde af hinanden i barndommen, og at der ikke skabes jalousi mellem børnene.

Jeg har som sagt en storesøster, og selv om vi er forskellige og kan være rygende uenige, så ved vi altid, hvor vi har hinanden. Kun hun kan sætte sig ind i mine tanker omkring vores forældre, for hun står i samme situation som jeg og kender vores forældre. Ingen veninde, hvor god hun end er, kan sætte sig fuldstændig i det.

Du er jo nødt til at svare sådan, når du ikke har en søskende. Og det er klart, at du har fundet andre ting i dit liv, der opvejer en søskende.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.