Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

børn og religion (4/24)


 (slettet)
(16) 15-03-2012 kl. 00:24

Svar på indlæg nr. 15 af Justitia:

Det tvivler jeg på, i hvert fald er det ikke den viden, der er fremherskende i dag. (slettet)
(17) 15-03-2012 kl. 03:44

Svar på indlæg nr. 1 af crisou3:

En naturligvis opvækst i religion skader ikke, fordi den påduttes ikke og tvinges heller ikke, problemer opstår når man indoktrinere et menneske med trussel om udsmidning af et fællesskab.

Jeg tror at der findes sandheder i "alle" religioner i verden, ingen er bedre end den anden, men den sikker forvisning om at heller ingen af disse indeholder en absolut sandhed.

Det er fiktion det hele, lige som julemanden, påske haren, og skov trolde. (slettet)
(18) 15-03-2012 kl. 04:59

Svar på indlæg nr. 1 af crisou3:

Jeg synes du skal gøre dig selv helt klar hvad du selv mener - og så bør du sætte dig ind i andre religioner også. Simpelthen for at sikre at din datter ved hvad det handler om, så hun selv kan vælge.

Jeg forstår ikke denne berøringsangst med tro, sex, politik og økonomi. Hvorfor vil vi ikke vores børn det bedste, også på disse områder?

Oplysning og viden er nu engang det bedste udgangspunkt. (slettet)
(19) 15-03-2012 kl. 07:49

Ja den største hjælp man kan give sine børn er at være tydelig omkring hvad man selv tror, og samtidig lade være med at tage det fra dem som de tror, men skabe forståelsen af at her er plads til vi er dem vi er.

Jeg har en søn der er erklæret ateist, han tror på videnskaben. Det har vi mange sjove samtaler/diskussioner om, da jeg har et andet ståsted.

Det sjove er at det faktisk er ham der gerne ville 'omvende' mig, da jeg bare på hans vegne er stolt af han tager aktiv stilling og at jeg kan fornemme han har det godt med den overbevisning der er hans. (slettet)
(20) 15-03-2012 kl. 08:12

Svar på indlæg nr. 3 af Slater:

NetopLove.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.