Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Børn og den opdragelse de får/ikke får (24/24)


 (slettet)
(116) 05-04-2012 kl. 09:31

Svar på indlæg nr. 115 af crisou3:

Synes nu min mor er og altid har været perfekt

Den eneste "fejl" hun har lavet ved mig er at jeg godt nok skulle have haft en røvfuld ved nogle enkelte tilfælde......Omvendt så elsker jeg hende for at aldrig have hævet hånden overfor mig og min søster

Synes ikke jeg er ilde stedt af den grund, men har idag et meget tæt og fortroligt forhold til min mor (slettet)
(117) 05-04-2012 kl. 10:13

Svar på indlæg nr. 116 af sweetazur:

Den eneste "fejl" hun har lavet ved mig er at jeg godt nok skulle have haft en røvfuld ved nogle enkelte tilfælde

Kan vi heraf konkludere du gerne stikker dine børn en røvfuld, hvis det føles nødvendigt. For mennesker med overskud og indsigt i egen barndom, har jo ofte evnerne til at ændre tingene til det bedre, når de selv får børn? (slettet)
(118) 05-04-2012 kl. 10:19

Svar på indlæg nr. 117 af Kalorius:

Nej, kan jeg ikke påstå at jeg gør, men de er nu heller ikke så stride som jeg var af og til som barn.

Jeg tror at der er en stor forskel på menneskesyn i de forskellige lande, jeg er født og opvokset i Sverige, hvor al vold mod børn er uacceptabel, her i Danmark er det mere regelen end undtagelsen at børn har prøvet at få en røvfuld( jeg mangler endu at forstå den holdning)

Jeg ved godt at "revselsretten" er blevet afskaffet, men holdningen hos mange danskere er stadig den samme mange steder.

Jeg synes så alligevel at jeg som barn/teenager fortjente en røvfuld ved et enkelt tilfælde eller to, men tror heller ikke at jeg havde haft det forhold til min mor som jeg har idag hvis hun havde gjort detLove.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.