Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Tænk hvis det havde været ... (3/6)


 (slettet)
(11) 14-11-2013 kl. 17:47

Svar på indlæg nr. 10 af Birgitta:

Jeg fik lige en anden tanke; ham fyren på Bornholm, hvis kone og 1 årige nu skal udvises, fordi han for 3 år siden var på KH.

Hvis han døde nu, kunne de få lov til at blive .. (slettet)
(12) 14-11-2013 kl. 18:51

Svar på indlæg nr. 8 af popeye:

Svar på indlæg nr. 7 af Mr_mike:

Der er en pointe i, at vi selvfølgelig ikke kan frelse alle fra alverdens fortrædeligheder, men det behøver vel ikke forhindre os i at forsøge at gøre noget?Min pointe handler selv ikke om, at vi ikke skal hjælpe andre, men mere om at vi skal tænke ud af boksen, og mere langsigtet end "Nu handler det bare om, at flytte nogle mennesker, så bliver alt nok også godt på sigt".

Dernæst skal vi skelne tingene fra hinanden. Der er forskel på asyl, familiesammenføring og almen indvandring. Det handler heller ikke om, blot at opfylde nogle kvoter, og lejlighedsvis forsøge at fremstille landet som den store redder ved at skrue en anelse op for antallet af asylansøger, indvandring m.v.

Den politik var fin i 80´er og 90´er, nu burde det mere handle om, at lade sig turde måle på resultaterne. Er vi gode til at hjælpe på vores hjemmebane - måske, men det bør vel ikke forhindre os i, at undersøge om vi måske kunne opnå endnu bedre resultater ved at turde hjælpe steder, hvor vi reelt ikke skal kræve at de lærer vores sprog, at de tilegner sig vores kultur m.v. (slettet)
(13) 14-11-2013 kl. 18:57

Svar på indlæg nr. 11 af tri3e:

Det er netop den type sager der ikke kommer ind under lovændringen, men som man burde have ind i den gældende lovgivning, for det er både urimeligt og usagligt at udvise på den baggrund som i den nævnte sag.

Synes der må være en grænse for hvor små sko politikere kan gå i, og hvor meget usømmelig omgang med mindreårige insekter menneskers skæbne skal afgøres af, for ret og rimelighed virker noget langt væk i den måde udlændingeloven er skruet sammen på og administreres....

Justitsministeren har vetoret i nogle sager, men den nuværende minister har åbenbart rygrad som en skumfidus, for hr. Bødskov har ikke været ret synlig i de seneste dages ballade... (slettet)
(14) 14-11-2013 kl. 19:09

Svar på indlæg nr. 11 af tri3e:

Kender ikke Bornholmer sagen tilstrækkeligt til at vide, om han har været i job uafbrudt de sidste 2 år. Det er vel væsentligt. (slettet)
(15) 14-11-2013 kl. 19:09

Svar på indlæg nr. 9 af tri3e:

Det handler også om at turde stille spørgsmålet "Hvis man tilkender asyl i vort land, er det så godt nok, at personen/personerne blot holdes i live og beskyttes mod drab"

Det mener jeg så ikke. til gengæld er det så mit indtryk, at det tilsyneladende betragtes som ok, når man siger ja til at hjælpe, nogen der er kommet i klemme, trues på livet osv.

Hvis det kun handlede om det, ja så kunne denne beskyttelse udføres for langt færre midler, ressourcer og økonomi hvis man tænkte lidt mere langsigtet før man flyttede rundt på disse mennesker.

Det nemmeste er faktisk at rejse de direkte omkostningsrelaterede pengene, det sværeste er faktisk at skabe nogle rammer for disse mennesker, således at de kan få deres liv tilbage i en eller andet form, og derved begrænse de indirekte omkostningsrelaterede penge.

Ja gu er det menneskeliv vi taler om, men det skader såmænd ikke at man i en globalverden også tænker globalt - Det har man i mange år gjort når det handler hvor et produkt bedst lader sig producere eller hvor en service udføres mest optimalt - og lidt hårdt sagt asyl er en service for et givent tidsrum, hvorefter disse menneskers status gerne skulle ændres til samfundsborgere enten der hvor man har placeret dem, deres oprindelig hjemland eller et helt tredje sted.

Lidt forsimplet kan man vel godt tillade sig at sætte ambitionerne som

1) Beskyttelse
2) genopbygning af mennesket i den udstrækning det lader sig gøre
3) give dem deres liv tilbage og ikke kun på vores betingelser.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.