Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Sygdom, dårlig samvittighed og alenemor. (3/14)


 (slettet)
(11) 03-11-2013 kl. 17:30

Svar på indlæg nr. 1 af sødelene2:

Dårlig samvittighed kan man ikke bruge til noget...Sygdom er en del af livet og man kan godt sige til sine børn,, at man er syg og ikke kan det samme som man plejer når de er 4 år..Nem mad og afslapning. God bedring.. (slettet)
(12) 03-11-2013 kl. 17:44

Svar på indlæg nr. 11 af Buddy:Tænkte jeg også...... hvorfor fanden skal børn ikke lære livets vilkår.... første gang ungen som voksen får influenza vil den jo efterfølges af alvorlig stress og depression, hvis børn ikke lærer at det er almindeligt at alt ikke altid er tiptop! (slettet)
(13) 03-11-2013 kl. 17:48

Svar på indlæg nr. 12 af Fætter Solskin:

I den alder har børn været syge mange gange selv, og ja ærlighed omkring en influenza kan de godt rumme i den alder... (slettet)
(14) 03-11-2013 kl. 17:49

Svar på indlæg nr. 1 af sødelene2:

Hos os stod den på: Tv, tegnefilm på dvd; take away eller pasta med ketchup eller havregryn. Min datter har i en tidlig alder lært at lave mad selv. (slettet)
(15) 03-11-2013 kl. 17:56

Svar på indlæg nr. 1 af sødelene2:

Hvad katten skal alle enlige mødre sige når de lægger sig syge.... er man syg så er man syg og tingene må køre som de kan, det gælder også ens børn, de tager ikke skade af at se mor også kan være sløj .... Så smid en samvittighed væk og slap af.... din datter overlever med garanti.

Hos mig stod en på hyggefilm, leg i sofaen med dynen, te og kager til sønnike, og te med honnng til mig, ellers vard et en gang hurtigmad fra fryseren eller rugbrød som var hurtigt at sætte frem, han nød at smøre selv.... oprydningen måtte jeg så tage en anden dag, når kroppen ville igen.

Da jeg lå på sofaen med gladesten smerter i en uge, jeg var så syg at jeg ikke nogenting, men tvang mig til at gøre få ting, så jeg stod op og afleverede sønnike i børnehaven, hjem og ligge til jeg skulle hente ham igen, lavede så lidt som muligt, men han fik både mad og drikke, plus han lagde sig op til mig sofaen og hev sit puttetæppe hen over os begge.... han nussede mig på kinden og lånte mig sovebamsen....

Jow jow, han smurte sågar madder til sig selv og til mig hvis jeg kun kunne sætte det frem.... Han var en perle af de dyrebare i den uge, som jeg aldrig glemmer... Han var så omsorgsfuld og fyldt med kærlighed til mig at han forstod at jeg ingenting kunne, jeg allierede mig med alle i min nærhed til at hente ham, når de altså kunne så jeg kunne få ro til at blive rask...

Børn tager ingen skade af at se mor eller far syge.... tværtimod.... de lærer måske noget af det... på den gode måde.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.