Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Bedste venner og "drilleri"? (3/13)


 (slettet)
(11) 12-10-2013 kl. 18:38

Svar på indlæg nr. 1 af Stinapigen:

Jeg synes du skal være opmærksom på hvordan deres tiltaleform udvikler sig.

Jeg synes det er fint du påtaler det overfor drengen. Måske du kunne tage en snak med din søn om hvordan de taler til hinanden. Jeg synes det er en meget dårlig kommentar han kommer med. Vi skal alle tale ordenligt til hinanden både børn og voksne. (slettet)
(12) 12-10-2013 kl. 18:52

Svar på indlæg nr. 1 af Stinapigen:

I sådanne tilfælde har jeg selv brugt at invitere disse drenge med hjem. Lave lidt cacao, invitere dem ud i køkkenet, være lidt med på en lytter, når de taler sammen og leger. Er det ondt ment, eller er det bare en jagon? Hvis du mener, at det er et reelt problem, kan du tage det op på forældremødet, om I ikke samme skal finde en bedre tone jeres børn imellem.
(pas endelig på med at kritisere nogens kære poder).
Min søn havde da han var 7-8 år, et problem med en kammerat, som på et tidspunkt hele tiden ville puffe og småslås. Min søn sagde, at han ikke ville se denne kammerat mere. Jeg fik en snak med drengens mor, som talte med drengen om det. Drengen havde bare oplevet andre steder, at det var normen at småslås, så han troede, at det skulle være sådan. Han holdt op med at slå, og de 2 blev venner igen. (slettet)
(13) 12-10-2013 kl. 19:14

Svar på indlæg nr. 1 af Stinapigen:

Ja, jeg synes, du er for nærtagende. Når fodbold ikke interesserer din søn, kan han da være fuldstændig ligeglad med om en anden tror, han er skide dårlig til det.

Lad så vidt muligt være med at blande dig, og lad drengene selv finde deres plads i hirakiet. Lær eventuelt din søn, at komme med en rap bemærkning til den slags beskyldninger.

Jeg forstår godt, du vil beskytte din søn, men han skal også lære at klare sig selv! Pas på med dit "beskyttergen", ellers ender det med at han bliver drillet med at være "mors lille dreng".

Redigeret 12-10-2013 kl. 19:16 (slettet)
(14) 12-10-2013 kl. 19:46

Svar på indlæg nr. 13 af Lian:

Nah na na na nah du kopierer jo mit indlæg (slettet)
(15) 12-10-2013 kl. 21:45

Svar på indlæg nr. 14 af Alyssa:

Det er fordi jeg ikke vidste, hvad jeg skulle skrive, og jeg vil så gerne deltage i debatten.

. . . eller også har vi bare nogenlunde samme mening?Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.