Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Alene hjemme? (3/9)


 (slettet)
(11) 26-03-2012 kl. 14:46

Svar på indlæg nr. 9 af Luffepigen2:

Jeg sidder og tænker på at min søster og jeg var nøglebørn, da vi var i den alder. Vi er også før tiden med fritidshjem og klubtilbud. Fra og med 1. klasse var vi alene hjemme efter skoletid.

Min mor arbejdede på en fabrik, så der skulle vi ringe og tale med en kontordame, der så skulle give hende besked i produktionen, hvorefter hun så skulle bedømme beskeden og vurdere om det kunne vente til pausen eller om det var akut og hun skulle afbryde sin akkord.

Min far var mekaniker og var ude hos kunder og lave mejetærskere og landbrugsmaskiner. Han var helt udenfor rækkevidde.

Det var aldrig noget problem. Vi lærte at klare os selv og bedømme hvilke ting der skulle blandes forældre ind i og hvilke der absolut ikke skulle voksne ind over. Puh, vi havde hemmeligheder dengang. (slettet)
(12) 26-03-2012 kl. 15:41

Ideellt set synes jeg ikke børn i den alder skal være ret længe selv hjemme- virkeligheden har det bare med at slå os i hovedet så ikke alt er ideellt...
Min pige på 7 år er selv hjemme fra kl 15 når hun kommer med den sidste bus hjem, jeg er først hjemme fra arbejde kl 17....Jeg er MEGET utryg med at hun er selv hjemme, men har pt ikke mulighed for andet.


Min søn på 9 kan bedre være selv hjemme, også fordi han ikke er så "opfindsom" som lillesøster, han kommer hjem, smider tasken, går hen til computeren, og der sidder han indtil jeg kommer hjem. (slettet)
(13) 26-03-2012 kl. 17:04

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Jeg kan godt forstå, at du bliver bekymret.

Jeg synes heller ikke, at det er forsvarligt at lade børn på 8 og 9 år være alene så længe (over 10 min.).

Mine børn ( nu 12 og 15 år) var aldrig alene hjemme i den alder. De var mindst 11 år, før de var alene længere tid ( ½ -1 time) af gangen. Nogle vil sikkert kalde mig pylret, men min overbevisning (via min uddannelse) er, at børn ikke magter det udviklingsmæssigt, såfremt der sker noget uventet - og man kan ende med et meget utrygt barn fremover.

www.bt.dk/nyheder/boern-under-10-aa...Anonym (Opretter)

(14) 26-03-2012 kl. 17:25

Min tanker er jo også hvis det går galt hvordan håndter de det. Tro også de har det ok med at være alene hjemme fordi de ikke har oplevet noget gå galt Og de er ikke modne af deres alder tvært imod. Og helt klart det med de ikke kunne komme i kontakt med ham at der generer mig mest. Jeg ville ikke selv efterlade dem alene så lange og jeg kender dem trods alt bedst. (slettet)
(15) 26-03-2012 kl. 19:11

Svar på indlæg nr. 13 af Madam Ziki:

Min bekymring går nu mest på at hun er meget selvstændig, og DET er jeg ikke tryg ved, hun har dog forstået at hun ikke skal tage nogen legekamerater med hjem. Hun har naturligvis et sikkerhedsnet, naboer hun kan gå hen til o.s.v. det er så ikke nok til mig, men har som sagt ikke andre muligheder pt- hvis du/ I har nogen forslag til hvordan man ellers kunne gøre, må I/du gerne komme frem med dem.

Utryg...kan jeg overhovedet ikke se hun nogensinde ville blive, men hun er nu heller ikke "pylret" i forvejen, og skræk og frygt aner hun ikke hvad er- så gerne hun var lidt mere forsigtig, bare en gang imellem....Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.