Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Værdier? (1/9)


 (slettet)
(1) 20-04-2012 kl. 06:25

Hvor vigtigt er det, at en aflastningsfamilies (Noter, AFLASTNINGSfamilie, IKKE PLEJEfamilie!) materielle værdier er lig med selve familiens værdier, hvor barn/ung er født/opvokset i? caveman, 60
(2) 20-04-2012 kl. 06:54

Svar på indlæg nr. 1 af Poetica:

Jeg tror ikke det er vigtigt at det materielle matcher barnes egen hjem, men at der er plads og rum til barnet pluds en smule medmenneskelig overskud som i gamle dage hvor man holdte ferie hos en bedstemor eller onkel/tante.

Børn har kun godt af at se, at andre bor anderledes og det skader vel heller ikke, men der hvor jeg syntes det er vigtig at der er et match, er hvor forældre og aflastnings familie er enig om at barnet har de nogenlunde samme normer så er det materielle ikke så vigtigt. (slettet)
(3) 20-04-2012 kl. 07:16

Svar på indlæg nr. 2 af Caveman:

Vil det ikke forvirrer barn/ung, hvis der er for stor forskel? (slettet)
(4) 20-04-2012 kl. 07:22

Svar på indlæg nr. 1 af Poetica:

Kan du ikke uddybe hvad du mener?
En aflastningsfamilie er oftest ment som hjælp/supplement til en familie så de kan få lidt overskud i hverdagen. Jeg kan ikke se hvorfor de materielle værdier skulle have relevans.

Som Caveman er inde på er det mere vigtigt at aflastningsfamilien har det overskud der skal til, og også at aflastningsfamilien kan danne en god relation til barnet, og dens familie. Det betyder det ikke så forfærdelig meget om de kører i en BMW eller Skoda.( gør det nu heller ikke ved en plejefamilie) (slettet)
(5) 20-04-2012 kl. 07:24

Svar på indlæg nr. 3 af Poetica:

Nej. Hvorfor mener du at det skulle forvirre barnet?Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.