Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Alkohol til "blå mandag" ? (1/8)


 (slettet)
(1) 11-04-2012 kl. 10:46

I min søns klasse (kl.8) skal der være "blå mandag" for alle ( min søn skal ikke konfirmeres). Et godt arrangement. Brunch, en tur på Bakken og fest om aftenen.

Min holdning er, at 14-15 årige ikke skal drikke alkohol. Men dette er ikke forældregruppens generelle holdning. Lige nu føler jeg mig som " max. kedelig mor" med min holdning.

Hvilke er erfaringer har du omkring "blå mandag" Og hvad er din holdning omkring alkohol til unge mennesker? (slettet)
(2) 11-04-2012 kl. 10:54

Svar på indlæg nr. 1 af Madam Ziki:

Min dreng blev så konfirmeret i 7 klasse. Der havde forældre gruppen indkøbt 2 stk cirder til alle. De fik så et stempel på deres hånd når de havde fået dem udleveret. Derefter var der kun sodavand og drinks uden alkohol i. Det virkede fint og mange fik ikke engang deres to. På den måde var der hold i hanke med det, og ingen fulde teenager.

Jeg har det som dig, og så helst der slet ikke havde været noget, men vi fandt et kompromi alle kunne stå inde for.

For 14 dage siden holdt ungdomskolen fest, og her kommer ungerne selv med deres drikkelse. De må max havde 3 genstande med i en pose, og så udlevers de i baren. Når de er væk så hedder den sodavand. Og det er for dem fra 8-9 og 10 klasse. (slettet)
(3) 11-04-2012 kl. 11:01

Svar på indlæg nr. 1 af Madam Ziki:

Bliver børn ikke ofte som der ophav ? (slettet)
(4) 11-04-2012 kl. 11:02

Svar på indlæg nr. 1 af Madam Ziki:

Der har jeg det lidt ligesom dig - de skal have lov at smage alkohol, men nul om de skal have det serveret som en fast del af en fest. (slettet)
(5) 11-04-2012 kl. 11:19

Svar på indlæg nr. 2 af Luffepigen2:

Tusinde tak for dit svar.

Jeg synes, det er rigtig svært, fordi jeg nok er nødt til at indgå i et kompromis denne dag grundet holdningen i forældregruppen - af hensyn til min søn.

Lige nu prøver jeg at få et kompromis, der hedder " ingen alkohol på Bakken" - kun til festen. Og dette i begrænset mængder - og med lav alkohol procent. Men ved at acceptere dette - synes jeg også det sender de unge mennesker et signal for fremtiden, der hedder: " Det er okay med alkohol i sociale sammenhænge". Og det har jeg det ikke godt med.

Og i forhold til dig: Det undrer det mig, at en ungdomsskolefest kan servere og godkende, at de unge medbringe alkohol. Men det er en rigtig svær problematik.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.