Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

er det {godt} for børn at have søskende? (1/19)


 (slettet)
(1) 05-04-2012 kl. 11:16

Diskuterer med en veninde, som er singlemor til én, om det er godt for børn at have søskende eller ej..
Jeg mener at det er en bonus, hvor hun nærmest mener at det er et must og hun har krise over at hendes barn nu er så og så gammel og hun har endnu ikke fundet en anden mand.

Hvad mener I? (slettet)
(2) 05-04-2012 kl. 11:18

Svar på indlæg nr. 1 af Stinapigen:

Det er helt klart godt for børn at have søskende. Jeg kender flere enebørn (som voksne), der bestandigt beklager sig over, at de aldrig fik søskende.

Derudover så er en søster eller en bror den største gave, som man kan give til sit barn. Det er jeg slet ikke i tvivl om.

Kan godt forstå din venindes krise. Hvis krisen er så stor, så må hun jo bare få det barn uden nødvendigvis at have en mand med ind i livet. (slettet)
(3) 05-04-2012 kl. 11:20

Svar på indlæg nr. 1 af Stinapigen:

Jeg har altid savnet jalouxien, skænderierne, at dele alle mine ting og at mine forældre ikke havde råd til nogle ting fordi vi skulle være flere børn..

Eller ikke.

Jeg er enebarn og det har været skønt! Jeg har fået 100% opmærksomhed, blevet forkælet i hovede og røv samtidig med at jeg altid er blevet lært de ting man skal lære sit barn uden at en anden stod og hev dem i bukserne.
Jeg har ALDRIG manglet noget og jeg bliver stadig møgforkælet - fordi de kan!
Der var få gange hvor jeg følte mig ensom, men det var mest på rejser. Men der havde jeg for det meste en veninde med, samt alle de andre steder vi var henne.

Det er bestemt ikke et must, jeg er ikke død af mangel. (slettet)
(4) 05-04-2012 kl. 11:21

Jeg synes at det er sundt og godt for børn at have søskende (slettet)
(5) 05-04-2012 kl. 11:22

Svar på indlæg nr. 2 af Middlemarch:

men kan man ikke sige at det er lidt forkælet at beklage sig over den slags? desuden er der vel altid noget man som barn gerne ville have haft. hvis forældrene ikke var gearede til det ville det måske have været en katastrofe at få flere børn.
der har lige været en stor debat omkring fædreløse børn, så den skal vi ikke tage her, men hvis barn nummer to ikke har en far men er vidne til at det har nummer et, så giver det jo også en form for sorg, så hvad er bedst? desuden er det jo ikke sikkert hendes barn vil få brug for søskende.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.