Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

børn og religion (1/24)


 (slettet)
(1) 14-03-2012 kl. 22:43

Moar siger min 7 årige datter i aften..vi lå og sagde godnat og snakkede om løst og fast........"Allah" siger hun med den rigtige arabiske betoning af ordet skabte verden siger den og den i klassen så begynder jeg med en forklaring om at vi selv bestemmer hvad vi vil tro på....jeg vil ikke træde nogen over tæerene..jeg er selv ateist/skabsbudddist..og vil ikke fratage mine muslimske medborgere deres religion....den er saftsusme svær.........har tænkt meget over det her i aften (slettet)
(2) 14-03-2012 kl. 22:47

Svar på indlæg nr. 1 af crisou3:

Jamen, det er jo rigtigt hvad du svarede hende, at vi selv bestemmer hvad vi ønsker at tro på.

Og så er den rent faktisk ikke længere. (slettet)
(3) 14-03-2012 kl. 22:49

Svar på indlæg nr. 1 af crisou3:

Hvor har hun fået det at vide? Du fratager jo ingen muslimer deres ret til at tro, ved at lære din egen datter noget.

Jeg ville dog sørge for at lære mine hypotetiske børn kritisk tankegang. Det er ikke indoktrinerende, men så snart man forstår grundlæggende kildekritik, lidt logisk tænkning og bevisbyrde, så kommer ateismen næsten uvægerligt af sig selv. (slettet)
(4) 14-03-2012 kl. 22:51

Svar på indlæg nr. 1 af crisou3:


din datter har vel hørt at der findes forskellige religioner, ellers var det måske en ide at fortælle hende lidt om disse, og at ikke alle mennesker dyrker en bestemt religion, nogen slet ingen (slettet)
(5) 14-03-2012 kl. 23:01

Svar på indlæg nr. 1 af crisou3:

Det må være det mest naturlige at vælge den tro vi selv tro på, og give vidre til vores børn.

Min mor var Ateist, men gav mig lov til at være i en børneklub for indremission. Hun gav mig sin overbevisninger, og så overlod hun det til mig at selv finde ud af hvad jeg ville..
Det var nok knap så godt, da jeg stadigt kan mærke konflikten i mig, dem i indre mission var søde, men det mindre lidt om hjernevask.
Jeg droppede indremission som teenager, da de prøvede at overbevise mig om at Michael Jackson var usundt at høre.. Så gav det bare ikke længere mening for mig..
Men de stærke overbevisninger ligger stadigt og lure i mig. Jeg ville havde ønskede at min mor, havde brugt mere tid på denne del af mit liv. Og forklaret mig at der er mange måde at tro på og mange ting man kan vælge at tro på...

Mine børn er idag, vel informeret om div. trosretninger og jeg tro det giver dem langt mere styrke i hvad de vil tro på og hvorfor...
Så jeg syntes at du gjorde det rigtige...
Redigeret 14-03-2012 kl. 23:05Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.