Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Lang videregående uddannelse (2/5)


 (slettet)
(6) 12-05-2014 kl. 00:36

Svar på indlæg nr. 1 af Pizza:

Sandheden er jo at foretræke fremfor løgne, men jeg er altså ret ligeglad med, hvad uddannelse de har, hvis de besidder en masse menneskelige positive egenskaber, som tænder mig
 (slettet)
(7) 12-05-2014 kl. 12:26

Uh, her skal det retfærdigvis lige tilføjes at der er en del sosu hjælpere og assistenter (og lign.) blandt kvinderne der sørme også mener at de har længere videregående uddannelser.

...men altså - i sidste ende resulterer forkert brug af uddannelsestitler jo bare i frasortering.

Forstå mig ret, jeg har intet imod folk med kort eller ingen uddannelse - det siger jo intet om dem som personer - men jeg har noget mod folk der ikke engang ved hvor på uddannelsesstigen de er, for dét siger nemlig noget om dem som personer... (slettet)
(8) 12-05-2014 kl. 14:02

Svar på indlæg nr. 7 af Smykkesælgeren:

Citat: Uh, her skal det retfærdigvis lige tilføjes at der er en del sosu hjælpere og assistenter (og lign.) blandt kvinderne der sørme også mener at de har længere videregående uddannelserDet er jo en smagssag hvad man synes der er lang, et halvt år kan af nogen føles som en evighed (slettet)
(9) 12-05-2014 kl. 15:11

Svar på indlæg nr. 8 af lysspreder:

Det er jo en smagssag hvad man synes der er lang, et halvt år kan af nogen føles som en evighedErhemm, nej. Det er faktisk ganske veldefineret hvad der er hvad mht uddannelseslængde og titel, og ikke bare noget man lissom selv kan bestemme alt efter hvor hård man nu føler ens uddannelse var (slettet)
(10) 13-05-2014 kl. 17:14

Svar på indlæg nr. 1 af Pizza:

Hvad er forskellen på en kort videregående uddannelse - på en længde af 4 år, og så en faglært uddannelse, af samme længde ?Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.