Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Besked ved nye profiler for specifik søgning? (1/2)


 (slettet)
(1) 13-08-2019 kl. 06:23

Kunne man ikke sætte det sådan op, at man automatisk fik en besked ved nye profiler for en specifik søgning? (slettet)
(2) 14-08-2019 kl. 17:47

Svar på indlæg nr. 1 af Roman:

.....du kan jo se de nyeste profiler ved at klikke på "søg" i den sorte bjælke foroven. Og derefter klikke på "nyeste profiler".

...det lyder da en smule dovent, hvis vi automatisk skulle modtage mail, når der dukkede nye profiler, som matchede det du allerede havde eftersøgt.

Du kan jo også selv gå ind og søge på profiler med de kriterier, du allerede har valgt. Og så forneden vælge at se de nyeste profiler.

De kriterier, du har valgt bliver stående indtil du ændrer dem.
Så ulejligheden er ikke ret stor, hvis du ønsker at se om der er kommet endnu nyere profiler, der passer til dine ønsker, siden sidst.... (slettet)
(3) 17-08-2019 kl. 22:56

Svar på indlæg nr. 2 af Birgitta:

Tak, men jeg forstår ikke det du skriver.

Jeg mener når jeg har valgt specifikke søge kriterier, og søger igen er det de samme profiler jeg får og skal spilde tid på. Nu er der så ikke så mange, men alligevel.
Jeg kan ikke finde at jeg der i en specifik søgning kan vælge nyeste profiler?

Dovent eller praktisk. Jeg skal spilde min tid med at gå herind hver gang for at konstatere at der ikke er noget relevant.

Redigeret 17-08-2019 kl. 22:57 (slettet)
(4) 18-08-2019 kl. 15:28

Svar på indlæg nr. 3 af Roman:

Når du har valgt specifikke søgekriterier, så går jeg ud fra, at du har valgt f.eks hvor du ønsker at vedkommende bor, hvor gammel hun er, hvor høj, osv.

DE søgekriterier bliver jo stående når du søger fremover, - til du selv ændrer dem.

Når du så ønsker at se de nyeste profiler, så er det, at du skal gå op i den sorte bjælke foroven, og trykke på "søg".
Når du har trykket på "søg" så får du en liste med de søgemuligheder, du kan vælge, f.eks "online", profilnavn eller fødselsdagsliste mm. Eller "nyeste profiler".

Når du så vælger nyeste profiler, så vil du få en liste over de nyeste profiler-indenfor de søgekriterier, du jo også har valgt.

Men hvis der ikke er kommet nye profiler til, som passer til dine ønsker, så kommer der ikke nye profiler på din liste. Så består listen stadig af de nyeste profiler. Men den er stadig magen til den tidligere liste.

Love.dk kan jo ikke trylle. Profilerne på listen bliver stadig valgt ud fra dine søgekriterier, og ud fra hvilke profiler, der er nyest..

Men du kan ændre på dine søgekriterier. Så burde der komme profiler på listen, som ikke var der før. ---f.eks ændre på alder, højde og vægt...

sig til, hvis der er mere, du ikke forstår.

det kan godt være lidt forvirrende, at der er to forskellige steder, man skal vælge, når man vil søge efter nogen. Dels "nyeste profiler", som er produceret af Love.dk og dels profiler ud fra DINE søge kriterier.

...prøv, som et forsøg at ændre meget på dine søgekriterier, -feks vælg kvinder, der er meget yngre eller ældre end du har valgt indtil nu.

Hvis du f.eks før har valgt kvinder mellem 30 og 40, så vælg i stedet kvinder mellem 40 og 50. Eller vælg kvinder mellem 20 og 30.

Så skulle det gerne være en helt ny række profiler, der dukker op. (slettet)
(5) 07-09-2019 kl. 21:20

Svar på indlæg nr. 4 af Birgitta:

Tak for at skære det helt ud :)
Det virker bare ikke helt som du skriver:

"Når du så vælger nyeste profiler, så vil du få en liste over de nyeste profiler-indenfor de søgekriterier, du jo også har valgt.

Men hvis der ikke er kommet nye profiler til, som passer til dine ønsker, så kommer der ikke nye profiler på din liste. Så består listen stadig af de nyeste profiler. Men den er stadig magen til den tidligere liste.

Love.dk kan jo ikke trylle. Profilerne på listen bliver stadig valgt ud fra dine søgekriterier, og ud fra hvilke profiler, der er nyest..
"

Når jeg har valgt de søgekriterier der er vigtige for mig, så er det ikke dem jeg ser ved "nyeste profiler". Det ser ud til at den tager alle nyeste profiler med, muligvis kun ud fra de overordnet kriterier, men i hvert fald ikke de ekstra kriterier man kan vælge.

Jeg søger på kvinder der aldrig drikker alkohol, men ellers rimeligt bredt, der kommer måske en håndfuld frem, hvor de fleste synes at være fake profiler eller nogen der ikke har udfyldt.

Så kan man synes at mine kriterier ikke har noget med kærlighed at gøre, og det forstår jeg godt, men det er en helt anden debat.

Jeg vil gerne forslår at man få en mail med nyeste profiler, for alle søgekriterierne.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.