Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Hvad sker der for dating?


 (slettet)
(1) 10-03-2020 kl. 19:44

Er dating gået helt af mode?

Nu jeg ved at havde skrevet med min del af kvinder hvor jeg altid ligger masser energi i samtaler, spørger godt ind til generelle ting og ikke mindst ting som man kan anse som et problem på sigt.

Feks rygning, ønsker man børn eller flere, betyder det noget blive gift osv.

Tager mig ikke mange dage få et inblik om det er en person jeg faktis godt gad møde, men føler bare folk holder samtaler i dvale. svarer lidt en gang i mellem og sjældent mere end 10-20min tid afsat så de ikke tilstede igen.

hvad sker der lige for dating er blevet så useriøst, og siden hvornår er det blevet normalt køre en samtale 2-3 uger ud for man siger "pænt farvel* med andre ord en dårlig undskyldning

Feks prøvet en skrev afstanden lige pludselig var et problem, svaret jeg kommer da bare forbi hende så ingen problem og hun unmatched bare istedet så ikke kunne skrive mere.


Og nu sider man her igen skriver med en der virker dejlig og smuk ved første øjekast, Hun lader til styr på det hele.

men nu har hun 4-5 dage glemt og se efter om hun har tid til en date i weekenden og hvordan skal man snart kunne holde sig positiv i sådan en situation?

Tænker de fleste vil havde sagt smid hende af helvede til find noget seriøst. og jeg tænker det her er den mest seriøse kontant siden min eks : (slettet)
(2) 11-03-2020 kl. 18:19

Svar på indlæg nr. 1 af Alex:

Heldigvis læses Alex's indlæg her af en del mennesker,
men desværre er der ikke megen respons fra os andre.

Skuffelsen i hans ord forstår jeg ganske udmærket
nærmest aldrig får man noget brugbart tilbage her inde.

Er det for meget det ene eller det andet synes I piger ? (slettet)
(3) 12-03-2020 kl. 07:09

Ja jo flere gange man bliver udsat for useriøst tilgang og ghosting, jo mere kritisk bliver man over undskyldning fra de næste man skriver med.

Det jo lidt trist for kunne jo gå ud over en person der faktisk ville en noget godt, men som bare er uheldig med lige få styr på tingene osv. (slettet)
(4) 12-03-2020 kl. 08:51

Svar på indlæg nr. 3 af Alex:

Det da noget mærkeligt noget med de tøser du ved nok Alex,
men sådan har det vist altid været. Lad os tage en slapper...Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.