Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Solskin og sejlskibe i Esbjerg


 (slettet)
(1) 25-06-2014 kl. 16:45

Esbjerg er vært for Tall Ships Race i dagene 2 - 5. august 2014, og det må da næsten være et event værd?

Der er GRATIS adgang til arrangementet, ligesom der også er gratis at besøge de skibe der har 'åbent skib' under arrangementet, så der er alle muligheder for at se de store sejlskibe på klods hold. Der er også etableret gratis parkering + gratis shuttlebusser til/fra parkeringspladserne så der er styr på parkering.Har tænkt på lørdag den 2. august hvor de sidste skibe ankommer til Esbjerg havn, og som er den dag arrangementet for alvor starter - der er bla. officiel åbning den dag - mere på hjemmesiden:

tallshipsesbjerg.dk/program/loerdag.aspxTall Ships Race er hygge og nostalgi - tovværk, tjære og en oplevelse udover det sædvanlige, så det er bare med at komme ud af buskenArrangementet er børnevenligt - hunde kan medbringes, men må sædvanligvis ikke komme ombord på skibene. Rygerestriktioner kan forekomme. Mad og drikke kan enten medbringes eller købes på havnen.

Praktisk påklædning/fodtøj en fordel - sejlskibe er ikke gode for hverken høje hæle eller klip-klappere (slettet)
(2) 27-06-2014 kl. 20:04

Svar på indlæg nr. 1 af popeye:

Surt jeg er laaaangt væk.. Kunne ellers være sjovt.. lysspreder, 66
(3) 27-06-2014 kl. 22:35

Svar på indlæg nr. 1 af popeye:

Det nok lidt for langt, men man skal aldrig sige aldrig. er det nødvendigt med sygetabeletter?Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.