Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Kursus (1/3)


Anonym (Opretter)

(1) 14-05-2014 kl. 18:09

Jeg har tilmeldt mig et kursus, hvor det er meldt ud at arbejdstiden er fra 8-14. kurset er i morgen. Min normale arbejdstid er ellers 7.30 - 15.00.
Kurset jeg skal på har man glemt jeg skal på? Vi har ellers snakket om det mange gange og det giver nogle udfordringer til mine kollegaer og chef, der må lave om i nogle planer.Øv. En kollega siger i det jeg oplyser om det, at hvis de også fik en arbejdstid der var kortere ville de også have tilmeldt sig kurset de iøvrigt slet ikke finder interessant som jeg gør.
De mener jeg bør komme bagefter. Jeg oplyser at det er hvad man har meldt ud fra ledelsen og det burde have været meldt anderledes ud, hvis jeg nu skal komme bagefter.Og den må de snakke om og ikke bede mig tage stilling så sent.
Hun får imidlertidig opbakning af chefen, der pålægger mig at komme eller blive trukket i løn for 1,5 time? og i samme ombæring fik jeg at vide, at jeg burde selv have spurgt til det. Jeg mener de burde have meldt anderledes ud.
Jeg er et stort spørgsmålstegn og faktisk ked af jeg bliver pålagt ekstra timer, pålagt dårlig samvittighed da jeg virkelig har tilmeldt efter regler og fordi jeg synes det et kanon godt tilbud ledelsen har givet os medarbejder.
Jeg valgte at holde fast i den arbejdtid, der var meldt ud og jeg har planlagt efter og kommer nu til at skylde timer.
Hvad tænker i om dette ?Anonym2

(2) 14-05-2014 kl. 18:41

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Tænker at det er godt der er noget der hedder fagforeningAnonym3

(3) 14-05-2014 kl. 19:36

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Hvordan med transporttiden, bliver den forlænget eller hva???Anonym (Opretter)

(4) 14-05-2014 kl. 19:49

Svar på indlæg nr. 3 af Anonym3:

Ha ha det melder historien intet om. Men det forgår tæt på arbejdspladsen ...Må håbe kurset slutter til tiden ha ha... (slettet)
(5) 15-05-2014 kl. 00:33

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Kæft det er småligt.
Man tilmelder sig vel kun et kursus, hvis det er relevant for ens efteruddannelse, ikke fordi timeantallet er mere eller mindre end ens "normale arbejdsdag".
Problemet er vel ikke så stort endda - hvis det ligger tæt på din normale arbejdsplads, møder du ind til tiden, går et passende antal minutter efter og kommer tilbage når kurset reelt er slut (ofte slutter de slet ikke til tiden, eller langt før). Så er der ingen der burde få ondt i røven over det.
Personligt ville jeg tage så mange kurser/efteruddannelse som muligt, og hurtigst muligt komme væk fra så smålig en skod-arbejdsplads, hvor ledelsen åbenbart ikke har nosser nok til at lede, og hvor ens kollegaer er nogle ånds-amøber, der laver for lidt, siden de har tid til at gøre et større nummer ud af andre kollegaers interesse i efteruddannelse.

Tag du bare på kursus med god samvittighed.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.