Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Lang arbejdstid (1/23)


 (slettet)
(1) 14-04-2012 kl. 16:19

Det ses ofte i medierne for tiden, at singler er bedre arbejdskraft, fordi de kan arbejde mere, især når den anden part har børnene.
Jeg ser en stigende tendens på min egen arbejdsplads til, at folk som er singler uden børn eller voksne børn, arbejder mere end de obligatoriske 37 timer.
Hvordan har du det med arbejdstid ? og hvordan ser trenden ud på din arbejdsplads? Hvis du arbejder mere end 37 timer, hvad er så grunden til det?
Er det ok at firmaer/det offentlige forventer, at folk arbejder mere, når der står en kø af arbejdsløse (slettet)
(2) 14-04-2012 kl. 16:30

Svar på indlæg nr. 1 af Nicelady:

Syns 37 timer er nok, der er en del på mit job der vil gøre alt for at få flere timer ... dem om det jeg gider ikke (slettet)
(3) 14-04-2012 kl. 16:31

Svar på indlæg nr. 1 af Nicelady:

Det er helt klart min oplevelse, at singler, som er børnefri, er en klar bedre arbejdskraft.
For mit eget vedkommende så kan jeg prioritere mit arbejde i langt større grad i mine børnefri uger end i uger med børn.
Min arbejdsuge overstiger generelt langt mere end 37 timer pr. uge, men det skyldes i højere grad, at jeg som skolelærer som oftest har størstedelen af min arbejdstid presset ned på 40 uger på et år - nemlig de uger, hvor eleverne går i skole.

Jeg synes ikke det er ok, at arbejdsgiverne forventer at folk arbejder mere, da jeg indenfor de forskellige fag, som jeg har kendskab til igennem en årrække har oplevet store nedskæringer i arbejdsstyrken, hvilket har resulteret i, at der er færre hænder til at løse de samme opgaver.


Redigeret 14-04-2012 kl. 16:32 (slettet)
(4) 14-04-2012 kl. 16:38

Svar på indlæg nr. 3 af hj:

Ja, det er også det jeg oplever, nedskæringer, hvor arbejdet så lægges over på de, der er tilbage. Men der er også nogen, som gerne vil arbejde mere, hvorfor det? Er det pga at arbejdet er spændende eller pengene eller andet? (slettet)
(5) 14-04-2012 kl. 16:38

Svar på indlæg nr. 1 af Nicelady:

har ikke noget problem med at ligge mange arbejdstimer på forholdsvis kort tid , hvis lønnen er ok og det giver fri i den anden ende har et job hvor jeg arbejder minimun 12 timer om dagen 7 dage om ugen i 4 uger efterfuldt af 4 ugers friLove.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.