Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Unge veldrejede smukke kvinder udnyttes af CULT (1/24)


 (slettet)
(1) 13-01-2012 kl. 17:22

"Weekend efter weekend tropper smukke, veldrejede, unge piger op på diskoteker, festivaler og markeder med det ene formål at lokke kunder til at købe CULT-drinks, de måske ikke som udgangspunkt havde lyst til.

DR MAMA's dokumentar om pigerne lader forstå, at det er et eftertragtet job med meget stor prestige blandt de unge piger.
Men er det okay, at pigerne skal udstilles på denne måde i reklamer? spørger ligestillingsminister Manu Sareen på sin Facebook-profil.

Et lille krads i facaden giver nemlig også et andet billede af CULT-pigerne. Nemlig et billede af et fysisk hårdt job, hvor man skal slæbe tunge kasser med CULT-drinks, stadig med et smil på læben, til langt ud på natten. Og et job, der er psykisk krævende, fordi pigerne må leve med at blive målt, vejet, kommenteret, forsøgt kysset og krammet af alle typer af fulderikker og festaber."
www.dr.dk/Nyheder/Politik/2012/01/1...

Er der nogen forskel på fotomodeljobbet og ovenstående?

Bør piger have en minimumsalder for at vide, hvad de går ind til?

Skal CULT ikke kunne udnytte smukke unge veldrejede kvinder til reklame for deres produkt? (slettet)
(2) 13-01-2012 kl. 17:25

Svar på indlæg nr. 1 af Justitia:

Hvis pigerne er under 18 år er det absolut ikke ok. Hvis pigerne er over 18 år, er det vel op til dem selv, at sige ja eller nej til det. (slettet)
(3) 13-01-2012 kl. 17:27

det er bare helt fint! (slettet)
(4) 13-01-2012 kl. 17:28

Svar på indlæg nr. 2 af Lian:

Hvorfor denne aldersgrænse? Fotomodeller er jo ikke minimum 18 år når de siger ja til et job som fotomodel, hvor fotografer og sleske firmamænd udnytter de unge kvinders usikkerhed og velvillighed til at tilfredsstille chefen, for at blive en stjerne indenfor modebranchen. (slettet)
(5) 13-01-2012 kl. 17:30

Svar på indlæg nr. 4 af Justitia:

det er de ikke; men de skal også ha' en polititilladelse for at arbejde som model - min yngstesøn var model mellem 6-9 år, han havde tilladelseLove.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.