Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Jeg har fået mit ønske opfyldt! (1/4)


 (slettet)
(1) 15-08-2011 kl. 17:27

Ja det er lige hvad jeg har For en del år tilbage, startede jeg på sosu-udd, da jeg altid har elsket at arbejde med mennesker, desværre blev jeg meget syg og måtte stoppe.

Jeg blev tidligere på året erklæret mere eller mindre rask, og har nu i snart 2 år, ikke fået nogen form for medicin, så nu skulle det være!

Jeg sendte kort før sommerferien, en ansøgning ind, om at blive genoptaget, og har idag været til møde, med både skole, og den kommunale praktikansvarlige.

Og det endte med at jeg blev optaget på et igangværende hold, som pt er i praktik, jeg skal så til november, starte op på 2 skoleperiode, med de andre, jeg er så færdig til Juni 2012.

Det er simpelthen for fedt, den praktikansvarlige, var den samme som sidst, og det var et gladeligt gensyn, hun ved hvad jeg har været igennem, og var bare super glad for at hjælpe mig igang igen, og se mig rask ikke nok med det, så sørgede hun for en praktik plads fem min fra mig, grundet min yngste datters skæve skoletider, og jeg fik også lov til at møde en halv time senere i de uger jeg har den yngste, så jeg kan få hende ordentligt afsted, det hele er bare så fantasisk, og falder bare i hak, nu skal det bare blive november (slettet)
(2) 15-08-2011 kl. 17:31

Svar på indlæg nr. 1 af DavDav:

Hvor er det da dejligt for dig! Stort tillykke med det (slettet)
(3) 15-08-2011 kl. 17:31

Tillykke (slettet)
(4) 15-08-2011 kl. 17:35

Svar på indlæg nr. 1 af DavDav:

Stort tillykke til Dig med studieoptagelsen , men også med at
have vundet over din sygdom.

Synes altid vi hører de triste historier om dem som efter/pga sygdom havner i en fastlåst situation i forhold til det offentlige system, studie eller job.

Så dejligt at læse en solstrålehistorie

Meeen, november må godt vente lidt for min skyld (slettet)
(5) 15-08-2011 kl. 17:39

Svar på indlæg nr. 4 af Runaway Train:

Tusind tak, det har også kostet meget sved og en lind strøm af tåre, at nå hertil.

da jeg fik min pension for 2½ år siden, var min plan at det kun skulle være midlertidigt, så har brugt tiden nyttigt, med behandling vægttab rygestop osv osv

Spildt tiden har jeg i hvert fald ikke

Aarrhh pjat med dig, det regner jo og er tisse koldt hele tiden alligevelLove.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.