Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Karriereskift (1/5)


 (slettet)
(1) 20-03-2011 kl. 19:43

Har du lavet et karriereskift af betydning??

Jeg kunne godt tænkte mig at høre både gode og måske dårlige historier.

Jeg overvejer pt. selv at skifte linie, da jeg er ret træt af at være på min nuværende arbejdsplads, og min uddannelse desværre ikke giver mange andre muligheder.

Jeg har lige sendt en kvote 2 ansøgning afsted til en ny uddannelse, men er selvfølgelig bekymret for om jeg kan klare mig på SU. (slettet)
(2) 20-03-2011 kl. 19:54

Svar på indlæg nr. 1 af Titse:

Jeg kan godt forstå din tankegang, jeg har det selv på samme måde, Jeg hænger i en lastbil, og kan virkelig godt lide mit job, også det med at jeg møder før får sko på, elsker at kører, men jeg føler bare at jeg kan så meget andet, at mine evner rækker meget længere, jeg bliver ikke udfodret nok i dagligdagen.
Jeg kan forestille mig du har det noget i den stil....
Per (slettet)
(3) 20-03-2011 kl. 19:55

Ved ikke helt om det kvalificerer.....
Men havde både studeret lidt, og arbejdet ved siden af studierne, så et år udlands. Derefter 2 års fast natarbejde, hvorefter jeg besluttede mig at starte på et nyt studie, og i den branche har jeg nu fået arbejde.
Synes det er overkill at kalde det karriereskift. Jeg betragtede aldrig minje 2 års nattjans som en karriere, snarere en dødssejler.... Omend jobbet var meget hyggeligt (slettet)
(4) 20-03-2011 kl. 19:58

Svar på indlæg nr. 1 af Titse:

Jeg tog et større karriereskift for 4 år siden, men er nu ved at vende tilbage til mit oprindelige job

For mig var det et godt valg, for det er noget jeg interesserer mig for, men jeg har fået et tilbud om at vende tilbage, som jeg ikke vil afslå.

Men det er samtidig også hårdt at starte forfra igen, for man starter med en meget lille basisviden, og ingen erfaring. (slettet)
(5) 20-03-2011 kl. 19:58

Svar på indlæg nr. 2 af mariasfar:

nej, det er ikke sådan jeg har det. Jeg kan faktisk rigtig godt li' mit job, men ikke min arbejdsplads.
Og jeg har en uddannelse indenfor et meget lille fag. Jeg er på den eneste arbejdsplads i min region.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.