Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Arbejdsmoral (1/2)


Anonym (Opretter)

(1) 14-01-2011 kl. 15:44

Jeg læste nedenstående artikel - som godt nok at EBs sædvanlige provokation, men alligevel. Det undrer mig ikke at det er offentligt ansat "velfærdspersonale" der på denne måde svigter deres ansvar og unddrager sig arbejde.

ekstrabladet.dk/nationen/article148...

Men hvad mener du - er "velfærdens kernetropper", som politikerne ynder at kalde dem, hurtigere til at blive væk fra arbejde eller er det lige udbredt hos privatansatte? Og er det i det hele taget galt at prioritere som hende her?Spørgsmål: Hvad mener du om prioriteringen i artiklen?

1. Velfærdsansatte svigter hurtigere 27,78% (5)
Kvinder, 11,11% (2)
Mænd, 16,67% (3)

2. Privatansatte svigter (mindst) lige så hurtigt 27,78% (5)
Kvinder, 16,67% (3)
Mænd, 11,11% (2)

3. Kommunen svigter - helt fair hun sygemelder sig 11,11% (2)
Kvinder, 5,56% (1)
Mænd, 5,56% (1)

4. Det er et enkelt EB eksempel der slet ikke er repræsentativt 33,33% (6)
Kvinder, 16,67% (3)
Mænd, 16,67% (3)

 (slettet)
(2) 14-01-2011 kl. 17:35

Jeg har stemt 4 - jeg tror, at folk i bund og grund gør deres yderste for at få arbejde og ferie til at gå op i en højere enhed.

Jeg kan imidlertid godt forstå moren i dagens eksempel, hvis hun ikke har mulighed for at bruge enten de pasningsmuligheder, som det offentlige trods alt har, hvis en institution har lukkedage, eller hvis hun ikke har noget tæt netværk, som kan tage sig af hendes børn, når hun skal på arbejde.

Her i kommunen har de forskellige daginstitutioner også lukkedage eller uger, men dog ikke alle på én gang, så der er altid en mulighed for pasning, hvis ikke andet kan arrangeres.

Arbejdsmoralen er meget forskellig fra person til person - og det uanset om det drejer sig om privat eller offentlige ansatte.

For mit eget vedkommende står jeg selv foran nogle ugers sygemeldelse, da jeg lige skal have fjernet en diskusprolaps mellem 5. og 6. nakkehvirvel.
Jeg har det dog ikke værre, end at jeg gerne selv vil have indflydelse på, hvornår denne skal opereres. Jeg har lige et par opgaver på arbejde bl.a. en skole-hjem samtale, som jeg helst vil have overstået, inden kirurgen sætter kniven i mig.

Min chef finder det prisværdigt, at jeg lader arbejdet gå forud for mit helbred - selv gør jeg det udelukkende af nemheds skyld for mig selv. (slettet)
(3) 14-01-2011 kl. 19:17

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Har ikke stemt..

Jeg tror det er noget - få - mennesker kan finde på, men om de er ansat det ene eller det andet sted, det ved jeg ikke.. (slettet)
(4) 14-01-2011 kl. 19:24

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Gab ! (slettet)
(5) 14-01-2011 kl. 20:18

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Jeg synes det er en uacceptabel holdning og adfærd, uanset om man er ansat i det offentlige eller private. Jeg ser masser af sløs på min offentlige arbejdsplads, men det ser jeg også i det private, når jeg er der som kunde.

I kvindes tilfælder hér, så synes jeg det er helt misforstået, at man ikke tør sende sine børn i en ny institution. Som absolutte minimum, så kan man vel prøve det et par dage, inden man afviser det. Hvor er faderen forøvrigt henne i det hér? Hvorfor er det kun kvindens arbejdsplads, som skal bebyrdes med, at poderne ikke kan være et nyt sted?Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.