Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Ny uddannelse? (1/2)


 (slettet)
(1) 11-05-2010 kl. 09:01

Jeg står i den situation at jeg er blevet afskedigt pr. 31/7-2010, det har jo gjort jeg har taget mit "professionelle" liv lidt op til revision, især da det viser sig der ikke er nogle job at søge på.

Jeg er så småt begyndt at overveje om jeg måske skulle tage en ny uddannelse, men så er det jeg ikke helt kan finde ud af hvad det skulle være.

Jeg er uddannet teknisk assistent (erhversfaglig uddannelse) har ingen gymnasiel uddannelse. Jeg har erfaring, fra byggeri, el og tele-branchen.

Skulle jeg sætte kriterier op for et nyt job, skulle det være et job der er mere uddadvent, jeg har ikke meget kontakt med andet end mine kollegaer lige nu.
Det jeg godt kan lide i mit nuværende job, er at assistere ingeniøren, jeg har et ret stort hjælpe "gen" Men tror ikke jeg egner mig til et "tørre andre mennesker i røven" job...

Nogen der kan komme med nogle gode input, råd, nogle hjemmesider hvor jeg kan blive kloger? (slettet)
(2) 11-05-2010 kl. 09:03

Svar på indlæg nr. 1 af Funnybunny:

Ring til din fagforening, deres social rådgivere har prøvet det 100 gange før.

Held og lykke (slettet)
(3) 11-05-2010 kl. 09:04

Svar på indlæg nr. 1 af Funnybunny:

Er der noget du har gået og drømt om, men aldrig rigtigt gjort noget ved... hva' som helst?
 (slettet)
(4) 11-05-2010 kl. 09:37

Inde på jobindex.dk er der vist sådan en personlighedstest, og ud fra hvilken personlighed, testen så mener man er, foreslår den så nogle jobs.

Prøv en gang. Det kan jo være at det job den foreslår, giver et godt forslag mht.hvilken uddannelse, der måske var værd at overveje.

Held og lykke (slettet)
(5) 11-05-2010 kl. 11:20

Svar på indlæg nr. 4 af EEE:


he he .. prøvede det for nogle år siden

og det éneste den kom op med var, at jeg kunne blive
forfatterLove.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.