Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

mangler et job (1/7)


 (slettet)
(1) 01-12-2009 kl. 08:58

har læst flere gange i debatten at nogen folk mener de kan skaffe et job . så nu forsøger jeg det ... kender nogen af jer et sted hvor de mangler en mand 47år.ufaglært med truckkort .været de sidste 8 år på en fabrik . det skulle gernevære i områderne . køge-haslev-roskilde-stevns-københavn-næstved-ringsted-er sgu ved at være desperat er ikke skabt til at gå hjemme er ligegyldigt om det er på dag/aften/nat.. smid evt svar i min indbakke (slettet)
(2) 01-12-2009 kl. 09:30

Svar på indlæg nr. 1 af mik41:

Føler med dig Kimsedreng. - er i samme situation her i det Nordjyske. . Kunne det s.... jobcenter så være så fleksibel at man kunne få et bestemt kursus, så havde jeg job meget hurtigt.... Meen nej - man er ikke berettiget før...o.s.v.


P.S. -Måske skulle vi lave en gruppe her på Låååve "Mænd på Lååve, der søger job, men har kærester" (slettet)
(3) 01-12-2009 kl. 09:45

Svar på indlæg nr. 2 af shortcut:

Lyder underligt - mener da du har ret til 6 ugers selvvalgt kursus indenfor de første 6 måneders ledighed (slettet)
(4) 01-12-2009 kl. 09:47

Svar på indlæg nr. 2 af shortcut:

jeps min ven jobcenteret er ikke en skid værd . blev kaldt til samtale . og skulle fremvise mindst 2 jobsøgninger men det gad han ikke det tog 3 min. det møde . ud af døren igen kunne heller ikke få nogen kurser . måske om 10 uger . men det ville han se på til den tid håber at det er som 3f mener at efter nytår skulle der komme gang i arbejdet her hjemme igen det sgu total kedeligt at gå hjemme og klø sig et vist sted .. vi er ikke skabt til at gå hjemme men til at arbejde og tillykke med kærligheden min ven (slettet)
(5) 01-12-2009 kl. 13:07

Svar på indlæg nr. 1 af mik41:

velkommen i klubben,jeg er i det samme område hvor du søger,men det er overhoved ikke spor nemt.
mange jobs er vikarjobs af kortere varighed,og mange gange deltidsjob.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.