Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Kursus (3/3)


Anonym (Opretter)

(11) 16-05-2014 kl. 20:08

Svar på indlæg nr. 6 af amazing:

Mange tak for opbakning. Det var et super godt kursus og mine kollegaer og chef havde meget svært ved hvilken mine de skulle sætte på da jeg hentede mit tøj efter kursus hvor vi iøvrigt fik tidligere fri med ordene... hold i fri fra i dag og går ud og nød det gode vejr.Anonym (Opretter)

(12) 16-05-2014 kl. 20:08

Svar på indlæg nr. 9 af maylou:

enig - takAnonym5

(13) 04-10-2014 kl. 15:57

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Hvad nu hvis det havde været omvendt (tænkt eksempel) at kursuset havde varet længere end din normale arbejdstid, Havde du så fået kompensation eller havde kollegaerne mon klaget?

Smålighed er en grim ting. (slettet)
(14) 05-10-2014 kl. 21:42

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Siger det ren til grin at være en del af arbejdes marked nu om dage, mennesker går godtroende på job osv. og bliver derefter kasseret efter de 50 år for at give plads til billiger arbejdes kraft og tilliden til det der var engang er forsvundet som dug for solen

Mange er endt på kontant hjælp efter flere år på arbejdes marked, så kursus eller ej

er en biting at gå op i nu om dage, som mange i dag for afslag på fordi der spares på dette og derved hindret mange i at få et job, så dette er ved siden et luxsus problem ved siden af, i dag skal dem der har et job og tilbydes kursus være heldige i forhold til de mange der intet har.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.