Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Den (u)attraktive jobannonce (7/7)


 (slettet)
(31) 01-07-2012 kl. 18:29

jeg synes faktisk, det er lidt tåbeligt, når deltagerne skal gå på glødende kul. (slettet)
(32) 01-07-2012 kl. 19:22

Svar på indlæg nr. 30 af Annick:

Svar på indlæg nr. 29 af Prut-Peter:

Hvis ikke det var muligt at få placeret selvstændig tænkende mennesker i konstruerende situationerDet har jeg ikke skrevet. Læs igen.

rigtig mange andre selvstændige tænkende mennesker deltager i team building arrangementer og får noget ud af det! Det er ikke noget med "at plante" noget hos mennesker, forskellige mennekser for forskellige udbytte ude af disse arrangementer....Naturligvis deltager mange i det. Endda uden at brokke sig. Ellers risikerer de jo at miste deres job.

at du ikke vil få noget ud af det og at du synes det er spild af tid er bare din mening... men fra din mening og til at kunne påstå at ingen får noget ude af det er godt nok langt ud.Det har jeg ikke skrevet. Jeg har derimod beskrevet nogle, der ikke får noget ud af det.


Ens stressterskel og hvordan man reagere i uvante situationer kan fortælle meget om persons reaktionsmønster.. jeg kan ikke se hvorfor du føler at loyalitet kommer ind i en stress situation? den må du gerne uddybe.Jeg kan ikke uddybe noget, jeg ikke har skrevet. Du må læse igen.

Hel dit indlæg er nedgørende om din medmennesker og det eneste du vil sige er at du er for dygtig/hævet over alle andre/ikke til at narre når det kommer til ethvert tiltag der bare lugter af at "interact" med andre.Nej. Jeg har tværtimod skrevet, at (mange) voksne mennesker er kvikke nok til at gennemskue det.
Og ja, jeg er en af dem, der er kvik nok til at gennemskue det.

for resten har du aldrig taget en persontest når du søger arbejde? jeg har lige taget en hos Mærsk, jeg tog også en hos Vestas da jeg blev ansat.... siger du også at disse viser heller ikke noget om dig som person?... Kender du din Belbin´s teamrolle? din Adizes lederprofil?Da jeg gik i gymnasiet, var en, der tester ansatte på den måde, på besøg og holdt foredrag, og jeg meldte mig som den eneste til frivilligt at tage testen.
Hvad testen hed, aner jeg ikke.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.