Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Møde i Jobcenter (13/13)


Anonym (Opretter)

(61) 21-12-2011 kl. 22:47

Svar på indlæg nr. 58 af Susan:

Jeg så godt, at du i et tidligere indlæg skrev "imorgen", men det er altså ikke noget, jeg har skrevet. Jeg skal først i jobcentret efter nytår, men ville gerne være forberedt. Jeg vil gerne fortælle om det, når jeg har været der. (slettet)
(62) 22-01-2012 kl. 15:43

Nu er det efter nytår så jeg spørger bare: Hvordan gik det?

Jeg synes at du har fået en masse gode råd og hjælp og jeg kan godt forstå at du kan være måske bange og i tvivl om din situation. Du skal heller ikke gå i dybden mht. din "lidelse" men det undrer mig at du kalder det en lidelse når du har fået at vide af special lægen at du vil få det noget bedre med motion og hvis du taber dig.

Jeg er overvægtig og har ondt i ledene (ben) men jeg vil aldrig tage det for givet at andre skal accepterer at jeg skal have særbehandling mht. job fordi jeg er selv skyld i mine skavanker. Billig træning? tage i svømmehal, det er vist ikke så dyrt men ok, der er måske ikke nogen i nærheden af hvor du bor.

Andre kan prøve at hjælpe dig alt de kan men det vil ikke hjælpe dig hvis ikke du selv yder en indsats..... spise mindre, lave øvelser på gulv, i stolen... det kan lade sig gøre og du behøver ikke at være uddannet til at finde på noget. Det lyder meget som om du selv har opgivet at kunne ændre din situation. Når det sker er der ikke meget håb forud, hvis ikke du selv kan se en grund til at afhjælp digselv så kan jeg ikke se at det er andres opgave.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.