Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Arrh... det hele er noget lort... (7/7)


 (slettet)
(31) 08-11-2011 kl. 21:32

Svar på indlæg nr. 26 af Ouarda-ti:

Må give dig ret...det klinker også fælt i mine ører!!

Til OP...jeg syntes du lyder lidt forkælet! Man får ikke altid det man vil ha lige med det samme...nogen gange må man gå omveje for at nå målet. Det lyder bare ikke til at du er indstillet på det...ærgerligt, for på den måde når du aldrig i mål.

Jeg blir sgu sådan lidt...arghh og øv...du gider kun arbejde med børn. Et par måneder som kassedame eller andet...skulle det være dit største problem??

Nu må du sgu tage dig sammen!! Gi`dig selv et spark i røven og kom videre!

Syntes at forslaget om SOSU lød godt...det er et skridt på vejen...eller find et arbejde som du "gider"...og når du har sparet lidt op...så tag ud som ulandsfrivillig i øst-europa...der vil du få den erfaring og modenhed som du mangler.

 (slettet)
(32) 11-12-2011 kl. 11:35

Svar på indlæg nr. 1 af Spekky:

Hvis du gerne vil ind i en børnehave, så skal du bare blive ved med at søge. Hvis du fortsat bliver afvist kunne det være fordi dit cv ikke er fyldestgørende nok. (slettet)
(33) 21-12-2011 kl. 09:40

Som ledig folkeskolelærer, lige gået ind i mit andet år - bli'r jeg rasende når jeg ser To's oplæg. Du er ung, du har alle muligheder for uddannelse - det har jeg ikke. Vi er mange ledige pt - så det.........
Du er allerede på vej mod udd. Man skal ikke tage sorgerne på forskud! (slettet)
(34) 21-12-2011 kl. 09:41

Svar på indlæg nr. 12 af Spekky:

Hvad er det for noget vrøvl? Alt hvad du laver - også et par mdr's job gælder på cv'et - Hvad mener du, at det ikke ser godt ud på dit cv???? (slettet)
(35) 26-12-2011 kl. 19:42

Svar på indlæg nr. 33 af Nerea:

Du har da lige så mange muligheder for uddannelse, som TO har?Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.