Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Efter dagens møde ... (4/4)


 (slettet)
(16) 30-09-2011 kl. 16:49

Svar på indlæg nr. 9 af Nicelady:

De regler der nævnes i oplægget er da alle ok synes jeg. hvad har det med 50'erne at gøre? (slettet)
(17) 22-01-2012 kl. 12:36

Svar på indlæg nr. 1 af Kaptajn kanalje:

Næ, privat mobilen lægger ved siden af arbejdsmobilen.... vi må godt være på fb i arbejdstiden. Vi styrer selv vores pauser og hvornår vi møder osv. Det lyder måske som det rene fiasco for firmaet. men på den anden side har firmaet nogle glade medarbejdere der ikke slækker af den grund, opnår de mål der er sat og yder lidt mere når der er behov. Sker der noget kl 16:00 pakker jeg ikke sammen men fuldfører opgaven og sikrer mig at mine kollegaer eller kunder har det de har brug for. Skal jeg være instruktør en dag møder jeg kl 07 om morgenen for at sikre at alt står klar og IT virker. Disse dage er jeg normalt færdig ved fem tiden om eftermidaggen.

Vi har også fri kaffe, the, kakao osv, vi får morgenmad i kantinen betalte en dag om uge af vores chef. Vi har gratis frugt og en kantine hvor vi kun skal give 23 kr. for en fuld buffet med lune og kolde retter samt alverdens små lækkerier og salater.

Vi har alt i alt en suveræn god arbejdsplads og jeg er meget taknemlig for at have så god en arbejdsplads. (slettet)
(18) 26-01-2012 kl. 19:48

Svar på indlæg nr. 1 af Kaptajn kanalje:

Så det en fordel at være håndværker der ikke så mange regler,kan holde en pause når jeg syntes og køre på tanken/købmanden så klager ikke endnuLove.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.