Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

jobsamtale (2/2)


 (slettet)
(6) 18-05-2011 kl. 22:00

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Det grundlæggende: Duk op til tiden, vær velsoigneret og se ud som om, du gerne vil være der. Lav noget research: hvorfor vil du gerne arbejde der? Hvad synes du er spændende ved firmaet? Hvad er spændende ved branchen?
Om dig selv: Hvad kan du bidrage med? I dit tilfælde er det jo uddannelse fremfor erfaring. Hvordan hæver din uddannelse niveauet for dit arbejde? Det er jo det som skiller dig ud, så det er det du bør slå på.

Held og lykke. (slettet)
(7) 18-05-2011 kl. 22:14

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

giv udtryk for at det er dét job du ønsker allermest og hvad du har af livserfaring samt hvad du har haft af erhvervserfaring..

vær lidt frisk og positiv og ikke tale dårligt om nogen.

de vil sikkert spørge til et par af dine stærke og et par af dine svage sider så det kan du jo tænke lidt over inden.

sæt dig ind i hvad virksomheden laver og står for og skriv evt. noter og tag med og evt et ekstra cv eller hvis der er nogle bilag de ikke har fået allerede. kan være godt hvis de gerne vil have et eksemplar.

Ja og så den der med at komme til tiden, gerne lidt før. (5-10 min)

det er nogle af de ting jeg ihvertfald har haft brugt

Pøj pøj imorgen

Redigeret 18-05-2011 kl. 22:17 (slettet)
(8) 22-05-2011 kl. 10:46

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Ved godt tiden er løbet ud (må man høre hvordan det gik) men alligevel et par tips til dig og andre:

Kan kun tilslutte mig det de andre har sagt. Vil så lige tilføje, at et godt fast håndtryk også har betydning. Ingen døde fisk! Men vær dog opmærksom på, at din hånd ikke kommer øverst, da det ubevidst kan tydes som, at du ved mere end dem, du er dominerende osv. Prøv at tænke når du ser to politikere hilser på hinanden

Ellers så bare vær dig selv! Hvis du let har tendens til at være nervøs, så sørg for at placere fødderne solidt i jorden. Så retter man automatisk også ryggen ud, men samtidig fodfæste så man virker mere selvsikker.

Som sagt bare lige et par tips!Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.