Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Når tingene bare lykkes... (5/5)


 (slettet)
(21) 03-05-2011 kl. 20:33

Svar på indlæg nr. 18 af djursl:

aner intet om hvordan man forholder sig til funktions handicaps hvor hjernen ikke fejler noget men ved at hvor der er hjerneskader er det nødvendigt med lidt krav.. siger ikke det er det eneste men det skal til (slettet)
(22) 10-05-2011 kl. 18:28

Man kan komme langt med kærlighed - her kærligheden mellem behandler og patient.

Har haft en autist i min ekssvigerfamilie. Da han boede hjemme hos sine forældre fik han intet lov til at gøre, men da de døde og det var hans bror der tog over fik han lov til både at lave mad og tage på ture på egen hånd - planlagte ture. Kræver en del struktur.

Min far har også en benhård vilje overfor min mor, som bor på plejehjem. Indimellem er det svært at vide, om det er den omfattende hjerneskade hun har fået efter sin blodprop, der hindre hende i at gøre ting, eller om det er fordi, at hun ikke vil. Vi ved bare, at blodproppen har skadet det område, som gør, at hun samarbejder. Vi ved også og har altid vidst, at hun altså tit gør, hvad der passer hende. Det gør det selvfølgelig ikke bedre, at blodproppen har skadet det område i hjernen, men hun får ikke bare sin vilje altid.

Til gengæld tror jeg, at det er dødsdømt, at hun nogensinde kommer til at spise og drikke selv igen. Ergoterapeuten kæmper dog stadig og jeg vil aldrig modsætte mig det, men hver gang de forsøger fejlsynker hun, og nu har det stået på siden den 01.09.10.

Men kan der overhovedet ske en forandring for nogen, så håber jeg, at du kan holde fast, så det vedvarer med at blive godt, ellers går det hurtigt tilbage i samme mønster igen..Anonym (Opretter)

(23) 13-05-2011 kl. 21:17

Svar på indlæg nr. 22 af Kaerlighedsjuristen:

Øhh hvor har du ret. Det er en kærlighed, tro på og vilje der driver mig. Jeg elsker så meget mit arbejde, og jeg tror at mange aldrig har fået lov til noget, fordi der har været en uhensigsmæssig holdning om, hvad man kunne bede disse mennesker om, når de nu også var "syge".

Jeg har heldigvis en leder i ryggen, der som dig tænker på hvordan vi bibeholder disse tiltag. Jeg har bl.a. filmet forløbet. Skrevet projektblad, og samfatning om det. Der er sat dato for en opfølgning af om han stadig er motiveret, om der evt kan koples yderlige opgaver på. (slettet)
(24) 14-05-2011 kl. 18:28

Svar på indlæg nr. 23 af Anonym:

Det er RIGTIGT vigtigt, at du har dokumentationen med dig. Det er flot, at du har tænkt på det.

Jeg har mange gange HADET at skulle sidde og lave streger for hvor lang tid de forskellige ting har taget som lægesekretær, men det er bare det som cheferne vil have. De vil have noget konkret.

Jeg krydser sådan fingre for, at det lykke for dig/din leder.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.