Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Implementering af teams på jobbet (3/3)


 (slettet)
(11) 04-12-2010 kl. 17:35

Svar på indlæg nr. 10 af Fo2graf-kbh:

Af alle de gange vi har haft en konsulent i de stillinger, jeg har været i, så har det altid betydet, at det har kostet en bondegård og konsulenten blev fyret.

Pga. omkostningen svarende til en bondegård har vi så måttet arbejde ekstra uden mulighed for vikardækning etc.

Har desværre aldrig oplevet, at det var nogen god løsning. Til gengæld kan et samarbejdsudvalg eller et MED-udvalg sagtens sætte sig ned og diskutere løsninger for, hvordan det skal være - der er medarbejderne jo repræsenterede - og ellers må man se at få sig en tillidsrepræsentant i en fart, så vedkommende kan komme med til møderne. (slettet)
(12) 04-12-2010 kl. 23:26

Svar på indlæg nr. 11 af Scarlett OHara:

Konsulenter ansætter man ikke.. Man hyrer dem ind til et helt bestemt job..
Så har man ikke gjort sig det klart, så er man jo selv skyld i det..

Jeg har oplevet adskillige gange hvor jeg har været ude som konsulent, at firmaet ikke anede hvad de ville med opgaven.... Og så kan man ikke hjælpe nogen.
Flere gange har jeg afbrudt samarbejdet fordi jeg ikke gad spilde min tid hos nogen der ikke var klar til at løse den opgave. (slettet)
(13) 17-12-2010 kl. 15:20

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

For at lægge vagtplaner, skal man starte med at definere hvor mange, der skal være på arbejde, og på hvilket tidspunkt af dagen.
Man skal finde ud af, om man kan bemande evt. 2 eller 3-holdskift på frivillig basis, så folk ikke unødigt skal tvinges på arbejde på tider af døgnet, hvor de helst er fri. Det kan selvfølgelig ikke undgås helt.
Skal der arbejdes i weekender?
Hvis det er 3-holdskift, 7 dage om ugen, kan man evt. bruge 5-2 systemet. Dvs. arb 2 dage, fri 2 dage, arb 5 dage, fri 5 dage. Så er der gået 14 dage. Og så forfra. Alternativt arb. 2. dage, fri. 2. dage. arb. 3. dage. fri 2. dage. arb. 2. dage. fri 3. dage. Igen over 14 dage, med hver anden weekend fri.
Og når nu i taler teams, var der én der foreslog forskellige personligheder. Det kan jeg kun tilslutte mig, da det giver god sparring indbyrdes. Alt efter opgaven, selvfølgelig.
Jeg planlægger på min arbejdsplads for 18 +/- personer. Vi arbejder på 3 forskellige lokationer, og enten nat, dag eller begge dele. Mine folk kan bede om, at stå i "minus" hvis de har ønsker om frihed. Dette virker rigtig godt, langt hen ad vejen. Folk er tilfredse, hvis de får deres ønsker opfyldt, og er så også mere tilbøjelige til at sige ja til en ekstra vagt, i tilfælde af sygdom.
Jeg ser min rolle som planlægger, som et service-organ for mine folk. Det er min vigtigste opgave at holde dem glade og tilfredse. Og det virker!!! Jeg har nogle meget tilfredse og fleksible folk, som samtidig er ufattelig selvstændige og pligtopfyldende.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.