Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Jeg føler mig som en blæksprutte. (6/6)


 (slettet)
(26) 05-10-2010 kl. 00:21

Svar på indlæg nr. 8 af Anonym2:Og når du er vant til at kunne tackle rigtig mange ting, er stress en temmelig frustrerende sygdom, for du kan lige pludselig ikke finde ud af de allermest simple daglige gøremål.

Pas rigtig godt på dig! (slettet)
(27) 29-12-2010 kl. 08:59

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Har været der og prøvet det og i sidste ende er det op til dig at finde din grænser. Og ja, det er et spørgsmål om at sige fra, men ikke på en "jeg kan ikke klare mere" måde. Du skal finde de gode argumenter for hvorfor du ikke kan blive ved med at læsses på. Se på en tidslinje og regne ud hvor mange timer du har brug for til de forskellige opgaver. Det betyder at du skal yde endnu mere lige for at få det på plads men når du kan vise hvordan dine resourcer ligger og kan komme med saglige og kvantitative grunde til hvorfor du ikke kan bare blive ved... så vil de sikkert nok høre på dig.

Du kan ikke være tjente at du går ned med stress på et eller andet tidspunkt, jeg har ikke været så langt ned men det tager meget tid at finde balancen igen når man er kommet derude hvor man ikke kan bunde længere. Du skaber også respekt for digselv som person og aktiv med at sige fra på ovennævnte måde. (slettet)
(28) 29-12-2010 kl. 09:01

Og glemte lige at sige at når du har for mange opgaver, bliver du stresset, stressen får dig til at miste overblik og være glemsomme osv.... det tager så længere tid at være færdig med opgaverne og sådan fortsætter det i en ond cirkel indtil du lærer hvordan man siger fra på den gode måde. pøj pøjLove.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.