Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

at skifte branche (4/4)


 (slettet)
(16) 25-03-2010 kl. 17:26

Svar på indlæg nr. 1 af Monolith:

Har du overvejet at skifte job, men samme branche?
Arbejdstiderne bliver formentligt ikke anderledes, men skifte af omgivelser kan måske give fornyet energi og lyst.
Skæve arbejdstider er vel noget man enten er til, eller ej. Jeg arbejder selv på de mest underlige arbejdstider, som skifter hele tiden. Jeg har prøvet at arbejde et 8-16 job... Eller.... det var nu 22-0630job.... men du ved hvad jeg mener. Og det er ikke noget hit for mig. Det kan jeg slet ikke leve med. Jeg har valgt at være glad for de varierende arbejdstider. Der er selvfølgelig altid lige en dag hvor man bare IKKE gider op tidligt, eller tage en omgang om natten osv osv. Men jeg har det bedre med skiftende arbejdstider.
Kan man ikke lave sorte penge som kok? Det er sæson for konfirmationer...... Få dog spredt ordet at du er en helvedes kok, og klar på selskaber. Men sort arbejde er jo selvfølgelig ikke i orden, bare lige for at det er på plads
Hvis du virkeligt, altså virkeligt, vil skifte branche, så er din alder da intet problem. 25 år..... Tror måske ovenikøbet det kan være en fordel for dig. Kan du leve af en lærlingeløn? Der er jo nogle ting som skal overvejes.
Har da selv været i samme situation som dig. Jeg seriøst hadede mit job. Men der kom heldigvis et andet job, samme branche forbi mig, og jeg greb muligheden. Det er da bestemt ikke perfekt hvor jeg er, men når det bliver slemt, så sammenligner jeg med hvor jeg var, og så ser tingene pludseligt rosenrødt ud.

Uanset hvad, så held og lykke med dit valg. Håber du bliver glad snart, uanset hvad du vælger (slettet)
(17) 28-03-2010 kl. 15:48

Svar på indlæg nr. 1 af Monolith:

Vær du bare stolt af dig selv .. du er da nåede så langt at du nu kan se dette er så ikke lige dig .. Fair nok .
Hele livet igennem skal der gøres valg ..afprøves grænser .. så hvorfor ikke føle dit hjerte .. gå igang med det du så brænder for nu

At skrifte brance kan du da gøre lige så tit du selv syns det skal være sådannne . livet står jo heller ikke ligefrem stille vel .
Det kan da være om 10 år det er noget helt 3 - 4- 5 der mere er dig .. ja OG!


Føl ditLove.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.