Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Drømmejobbet. (9/9)


 (slettet)
(41) 18-08-2009 kl. 17:49

Svar på indlæg nr. 40 af Djævlens advokat:

Det vil jeg så absolut og forhåbentlig altid give dig ret i :) (slettet)
(42) 18-08-2009 kl. 18:00

Svar på indlæg nr. 41 af Ferns:

Vinder jeg en kæmpesum i lotto, véd du hvor jeg kan findes (slettet)
(43) 22-11-2009 kl. 23:39

ja, man skal sq leve helt, når nu man gør det
self. har jeg mit drømmejob og mindre kan ikke gøre det
jeg vil simpelthen ikke spilde min tid på andet

jeg har gået målrettet hele vejen og har nu den stilling jeg ønsker mig
heldigvis er det et område i udvikling, så jeg forventer at blive til mine dages ende

den eneste ulempe ved at følge drømmen, er nok, at det er svært at lægge arbejdet fra sig, når først man er hjemme - for det brænder jo...

hvis jeg skal sige hvad jeg har givet afkald på, så er det de tidsmæssige kompromisser jeg hele tiden må indgå - jeg bruger meget af min tid på arbejde.... og på den anden side - det vil jeg jo osse

for dem der ikke har deres drømmejob har jeg kun at sige;

ligemeget hvad der sker, bliv ved med at kæmpe for det - det er det hele værd

aftenhilsner

a.

Redigeret 22-11-2009 kl. 23:42 (slettet)
(44) 23-11-2009 kl. 20:44

Svar på indlæg nr. 1 af AvapXia:

Jeg har drømmejobbet for mig men jeg vil ikke havde troet det da jeg var ung for det var slet ikke det jeg vil den gang. Jeg tror at jeg vil have haft det rigtig fantastisk som indretningsarkitekt eller anlægsgartner... men jeg troede ikke det var lige det jeg vil arbejder med da jeg var yngre...det er først nu jeg kan se at det vil måske havde været det hele rigtige.

Det der med undskyldninger om at man får børn, mand osv... det forstår måske kun som en undskyldning idet jeg kan se at du ikke selv har børn. At få børn er fantastisk men de kræver en hel del overskud hos deres forældre. Jeg formåede at gå på HF og uni mens de var små og jeg havde tre styks.... og så holdt jeg også et hus på 250 m2 og en have på 3000 m2... samt en mand som ikke gjort det hele stor hverken i hus eller have.... Jeg tror at mange som køber hus og stifter familie er nød til at se på økonomien meget nøje, npr du ikke selv har børn er du måske heller ikke klare over hvad det koster at have et barn per år.... banken siger at et barn koster en familie 25000 DKK om året i mad, tøj, fornøjelser, pasning og pleje. gange det med tre så skulle vi finde 75000 om året bare for at have børnene... tilsæt et lån på ejendomme og så skal man virkelig tjene en god løn for at kunne tage en beslutning om at gå på skolebænken, ændre karriere osv....det er ikke bare lige sådan for hovedparten af befolkningen.

Det gik op for mig at jeg havde svaret tråden kort før... men jeg fik nogle nye tanker...ss

Redigeret 23-11-2009 kl. 20:50Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.