Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Ferie i sommer halvåret. (1/3)


 (slettet)
(1) 25-04-2014 kl. 00:14

Har du planlagt ferie ? I givet fald hvor/hvornår ?
Hvad tiltaler dig mest: at alt er planlagt på forhånd eller er du til det spontane?
Hvor tilbragte du din sidste ferie indenlands og/eller udenlands.
Kom gerne med nogle tips fra stedet .. måske andre kan nyde godt af det

 (slettet)
(2) 25-04-2014 kl. 06:48

Svar på indlæg nr. 1 af amazing:

mine ferige fårgår på vigfesivald samme med en masse glade mænsker og någte godt musik så i mine øjne en rene fornøjlse (slettet)
(3) 25-04-2014 kl. 15:51

Svar på indlæg nr. 1 af amazing:

Jeg er studerende og har oveni en kommende konfirmation næste år, så ferie kigger vi langt efter det næste års tid.
MEN... Til gengæld arbejder jeg hvert år frivilligt for Muskelsvindfonden i Cirkus Summarum. - Da børnene jo selvsagt ikke arbejder, ser de det som en ferie sammen med ca 20 andre børn.
Tjotjalt WIN og det kan bestemt anbefales! (slettet)
(4) 25-04-2014 kl. 21:59

Ovenstående lyder begge, som dejlige indholdsrige ferier, blot af helt forskellig karakter


Redigeret 25-04-2014 kl. 22:01 (slettet)
(5) 26-04-2014 kl. 01:40

Svar på indlæg nr. 1 af amazing:

JA min ferie er planlagt, 8 dage sydpå inden længe, men ydermere en forlænget weekend til Holland samt en forlænget weekend til Jylland på familiebesøg.

Da min mor ikke er mere, er jeg fri til at kunne gøre hvad jeg vil, og jeg er inviteret både til Holland samt til Jylland, hvilket jeg glæder mig usigeligt til.

Mens min mor levede var jeg bundet en del, men nu kan jeg stille og roligt planlægge lidt samvær med familie og venner rundt omkring, uden at skulle være nervøs for min mors helbred. Så midt i min sorg over at miste hende er der også en stille glæde over et friere liv uden binding..... til andre end min egen lille bitte familie.

Ferien i Jylland er på genbesøg hos min mors fætter og derfra kører vi rundt til bl a Kattegatcentret, Æbletoft/Fregatten Jylland, og måske Djurs Sommerland... udover en herregård i nærheden som vi ønsker at besøge.

I Holland bliver det Amsterdam, vi kører selv derned, og tager så toget/bussen rundt i byen, vi skal besøge den gamle del af Amsterdam, jeg har aldrig været der og glæder mig meget. Derudover vil vi forsøge at besøge Antverben for at se diamantsliberne arbejde, da jeg jobbede i guldsmeden var det min drøm at få dem at se engang, og nu håber jeg vi når det.

Derudover snakker vi om en tur til Berlin måske til efteråret... men nu må pengepungen jo bestemme lidt også.... der skal være råd til det hele såvidt det er muligt.

Men med 2 smårejser og måske en i vente så er min feriekonto vist også brugt op for i år vil jeg tro..... Men med en masse nye og dejlige indtryk til at overkomme vinterens strabadser......Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.