Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Sjov single ferie? (1/11)


Anonym (Opretter)

(1) 14-07-2013 kl. 13:19

Jeg var egentlig inviteret en tur til Italien i min ferie. Men ferien gik i vasken pga nogle forviklinger i invitators liv.
Spørgsmålet er så nu: Hvad gør jeg nu? Jeg tænkte først på højskole, men ved nærmere omtanke orkede jeg ikke at være sammen med så mange mennesker hele tiden i en uge. (samt ret høj pris).
Jeg har ikke lavet nogen aftaler med veninder el.lign. Jeg har ikke lyst til at tage et sted hen, hvor jeg skal være helt alene. Det er fint at være alene om dagen, at gå på opdagelse, læse en bog mm. Men om aftenen bliver det for stille, da vil jeg gerne hygge sammen med nogen. Jeg tænker på noget Bed and Breakfast, men sidste gang, jeg var sådan et sted, var der intet samvær med nogen, tværtimod, der skulle være absolut ro kl. 22 . Jeg tænker at holde ferie i Danmark eller evt. Sverige. Skal ikke være alt for dyrt.
Hvad gør I, hvis I skal holde ferie alene?
(p.s. jeg er kvinde, ca. 50 år, har ikke fysik til vandreture mm.).
p.s. jeg kan lide strand,natur, landsbyer, byer, museer, kunst, folkeliv mm.


Redigeret 14-07-2013 kl. 13:22 (slettet)
(2) 14-07-2013 kl. 13:27

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Kig på afbudsrejser , det kan være billigere end ferie i Danmark eller Sverige

Hop på et fly sydpå - og se , hvad der sker ...

Det ville jeg gøre i den situationAnonym (Opretter)

(3) 14-07-2013 kl. 13:38

Svar på indlæg nr. 2 af karisma:

Tak for svar, men det skal være i DK eller Sverige. (slettet)
(4) 14-07-2013 kl. 13:40

Svar på indlæg nr. 3 af Anonym:

Okay , - hver sin smag Alyssa, 63
(5) 14-07-2013 kl. 14:31

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Hvad med noget kroophold? måske kun 3-5 dage. Mange kroer har underholdning fredag og lørdag. Jeg har ikke tjekket her på nettet, men du kan jo selv prøve at kigge lidt på udbuddet. Nu skriver du jo selv at det skal være i Danmark eller Sverige, men tror egentlig at du kunne lave en tur sydpå til samme pris med masser af aftenunderholdning. Hvis du rykker ferien udenfor skoleferien kan det blive rigtigt billigt

Held og lykkeLove.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.