Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Gran Canaria (1/2)


 (slettet)
(1) 06-03-2013 kl. 19:44

vi skal alle mand derned til november...denne gang må jeg sætte foden ned og vi lejer en bil i et par dage, ville så gerne se det ægte, i bjergene osv...det skader vel heller ikke nogen børn i alderen af 5 6 og 8 og se lidt kulturelt, dvs andet end poolen, en sød landsbykirke..en lokal restaurant...hmm, nogen tips (slettet)
(2) 06-03-2013 kl. 20:14

Svar på indlæg nr. 1 af crisou3:

Det kan anbefales. Men du skal være opmærksom på 2 ting. I bjergområdet på Gran Canaria er der mange steder stejlt - og en del steder er der ikke autoværn. Så man skal være en rutineret bilist. Og lej for guds skyld en bil med en stor motor hos et af de store anerkendte udlejningsfirmaer.

God tur. Det er en fantastisk ø, når man kommer væk fra turistområderne. Boede dernede i et halvt år, da jeg var yngre, da jeg "faldt" over en diskoteksejer med hus i bjergene. (slettet)
(3) 06-03-2013 kl. 20:30

Svar på indlæg nr. 1 af crisou3:

Nu har jeg ikke været på Gran Canaria, men så vidt jeg ved, er der en skøn fuglepark med papegøjer mm. - den er nok et must når man har børn med.
Jeg vil bare sige, at mine børn har fået kulturelle input fra de var ganske små (indimellem badning og strandliv) og jeg synes da, at de i dag er bredt interesserede, så en god investering. God tur (slettet)
(4) 06-03-2013 kl. 20:34

Svar på indlæg nr. 1 af crisou3:

Jeg har været på Gran Canaria nogle gange, og jeg synes Palmitos Park er et must, især når du også har børn med, så er Mogan bestemt også et besøg værd, en skøn lille by..

www.canariainfo.dk/playa-del-ingles... (slettet)
(5) 06-03-2013 kl. 20:37

Svar på indlæg nr. 2 af Madam Ziki:

min bror er en rutineret billist...fik lov til som ung at køre i Italien..har ingen skrubler om og køre med ham i bjerge....da vi klatrede over sct Bernard passet kørte min bror halvdelen af vejen..i vores alfa 156...med diesel motor..Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.