Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Sommerferie alene.....eller (13/13)


 (slettet)
(61) 03-06-2013 kl. 09:32

Nu hører det nok ikke til det mest farlige, at vove så ud i Rom med en veninde. Så har min veninde og jeg vist været på farefuld færd i div. storbyer mange gange

I bagklogskabens lys er det mest farlige, jeg har foretaget mig nok dengang, jeg for vild midt om natten i Florida alene i en åben sportsvogn. Jeg kørte og kørte og der var et lys i sigte. Endelig så jeg en tankstation, så jeg kørte derind. Tankpasseren fortalte mig så, at jeg for ca. en times tid siden nok var kørt forbi den vej, der førte til Fort Lauderdale.

I betragtning af hvor meget der kan ske for en enlig kvinde midt om natten på en øde vej i USA, var det nok lidt for risikabelt. (slettet)
(62) 04-06-2013 kl. 16:25

Svar på indlæg nr. 61 af not just anybody:

Det lyder som starten på en spændende film
 (slettet)
(63) 04-06-2013 kl. 16:55

Jeg holder rigtig meget af at rejse alene - er jævnligt taget helt til København en 3-4 dage og begået vold mod alle museerne i byen.

De sidste 3 år er jeg rejst alene til Tyrkiet, med et charterselskab, men er jeg taget på tur har jeg købt af lokale bureauer.

Hvis man ønsker kontakt er det min erfaring at det er nemt at få den. Det kan være provokerende efter mange års tilværelse som mor, kun at skulle tage hensyn til sine egne behov, men det er også rigtig skønt, når man har vænnet sig til det.

Jeg elsker så også at iagttage folk, reflektere, skrive dagbog og altid akvarelblokken med og får malet en del på sådanne ture. (slettet)
(64) 28-08-2013 kl. 01:07

Svar på indlæg nr. 43 af not just anybody:

God ide :) Jeg pusler lidt med at tage en tur derned om et par mdr.
Nogle seværdigheder du kan anbefale? Og hvordan overnattede du dernede?Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.