Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

sød, sød, sød (1/4)


 (slettet)
(1) 06-10-2013 kl. 17:13

Jeg har prøvet at fornægte det, jeg har prøvet tænke på noget andet, men jeg må erkende det: Jeg er sukkerafhængig.
Nu har jeg i et stykke tid i det store og hele ladet være med at spise hvidt brød, pasta og hvide ris. Det er gået helt fint. Jeg synes faktisk, at jeg har fået en større lethed i kroppen ved at undvære det hvedemel .Jeg tabte mig nu ikke. Hvorfor mon? tjaa... jeg kom vist til at "erstatte" det hvide brød med frugt, nødder og chokolade. (gulerodskage må da være sund, ikke?)
I denne weekend havde jeg så besluttet mig for en kold tyrker. Morgenmad med masser af fibre, rugbrød med magert pålæg til frokost, fisk og grøntsager til aftensmand. Og hvad sker der?. Jeg vågner med en voldsom trang til rundstykker med tandsmør, derefter lidt kage og chokolade.... dream on. nej, nej, jeg går ud i det dejlige vejr, men åh, jeg har vist lidt hovedpine - uoplagtog træt. Jeg ser efter i skabet.- En pebernød! hmm forslår ikke til noget :-

I eftermiddag får jeg en uventet gæst, som har æbletærte og creme fraiche med. Åhhh - lækkert. Nu har jeg det godt igen, hovedpinen er blæst bort, humøret er højt - tak, sukker - ak, hvordan skal jeg slippe for dig? (slettet)
(2) 06-10-2013 kl. 17:15

Svar på indlæg nr. 1 af Nicelady:

Du skal da bare nyde æbletærten. Det er da langt bedre end hovedpine og dårligt humør (slettet)
(3) 06-10-2013 kl. 17:16

Svar på indlæg nr. 1 af Nicelady:

Åhhhh gud,jeg har engang forsøgt det samme som dig,det var jo ganske rædselsfuldt

Jeg opdagede at alt det man ikke må få,altså bare er det der smager og frister (slettet)
(4) 06-10-2013 kl. 17:19

Svar på indlæg nr. 1 af Nicelady:

Hvorfor skulle du da undvære sukker? Der er masse af sukker i f.eks. frugt, og det siges jo at være sundt. (slettet)
(5) 06-10-2013 kl. 17:20

Svar på indlæg nr. 1 af Nicelady:

Hvis jeg kan, så kan du også! ;) der findes efterhånden mange erstatninger som man vænner sig til efterhånden. Isis produkterne er rigtig gode, specielt deres free crunch bar med karamelsmag... Den er ikke tilsat sukker og er fyldt med fibre og protein. Der er kun 4,8g fedt i sådan en bar.

Hovedpine er altså normalt når man skal af med sin sukkerafhængighed. Prøv at erstatte og derefter skær vækLove.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.