Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Gullasch .. (1/7)


 (slettet)
(1) 20-09-2013 kl. 10:37

Jeg skal lave en stor portion med toffelmos i aften som skal spises imorgen.

Hvem har den bedste opskrift godt med paprika og smag?
Min far laver verdens bedste, men det er ikke med meget paprika og sådan... Lidt mere ala bankekød sovs haha.. Det gider jeg ikke

Jeg laver det af 1200g kød, med masser af gulerødder og løg og sådan... Men smid endelig opskrift eller gode fif



 (slettet)
(2) 20-09-2013 kl. 10:53

Svar på indlæg nr. 1 af xDaaDaa:

Brug en roastbeef. Det bliver mørt og smager way better.



 (slettet)
(3) 20-09-2013 kl. 11:12

Svar på indlæg nr. 1 af xDaaDaa:


jeg kunne finde på at bruge champignon, kokus og lidt ananas , hvis der er stærke krydderier i



 (slettet)
(4) 20-09-2013 kl. 11:37

Svar på indlæg nr. 1 af xDaaDaa:

Hvis du ellers har lavet det før, så ka' du tilføje;

Hel chili eller tørret cayennepeber, men nok så det får 'bid'.
Laubærblade.
Hele eller hakkede hvidløg.

Så er det ik' så ringe endda, og kog det evt. på en flaske rødvin, i stedet for vand, en go' sjat fløde til slut, til at runde det hele lidt af...

... så'rn plejer jeg at lave det, og på gefüling, ik' nogen speciel opskrift.





Redigeret 20-09-2013 kl. 11:38



 (slettet)
(5) 20-09-2013 kl. 11:42

Svar på indlæg nr. 4 af maylou:

Jeg har lavet gullasch før, men ikke med paprika sovs.. Ungarsk ik? Haha ..

Jeg har champignon, løg, kød, fløde, paprika, gulerødder og sådan...
Jeg ville også tilføje lidt stærkt, regner med Cayenne. Synes det har mere smag end chili...
Jeg vil ikke bruge rødvin :) hører hvidløg til i det?



Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.