Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Alternativ til sovs og dressing? Sundt (1/9)


 (slettet)
(1) 17-09-2013 kl. 14:07

Ja hvad kan man indtage i stedet for det mere gængse? Har en aftale med mine søstre om vi skal være strandbabes til næste år... så nu VIL jeg igang men kender mig selv godt nok til at hvis der ikke er lidt at dyppe i, går jeg dør i omlægningen. caveman, 61
(2) 17-09-2013 kl. 14:19

Svar på indlæg nr. 1 af sødelene2:

Ka du ikke bare lade være med at bruge fedtstof i din sovs, altså lave sovsen som du plejer, blot undlader du fedtstof og for meget salt?
 caveman, 61
(3) 17-09-2013 kl. 14:22

Svar på indlæg nr. 2 af no name:

Knorrs Béarnaise pulver sovs, kan sagtens laves uden smør og kun på skummemælk/minimælk. (slettet)
(4) 17-09-2013 kl. 14:28

Svar på indlæg nr. 1 af sødelene2:

Jeg bruger tit en mager græsk yoghurt med masser af urter både friske og tørrede. Tzatziki er også en løsning, brug masser af løg, hvidløg og chili de øger forbrændingen og renser blodet (slettet)
(5) 17-09-2013 kl. 14:50

Svar på indlæg nr. 1 af sødelene2:

kender mig selv godt nok til at hvis der ikke er lidt at dyppe i, går jeg død i omlægningen.

Her siger du det selv.... at det handler om at spare på det der feder, men alligevel få lidt, så man ikke føler det bliver for surt.
Så det er at skære ned til et minimum. Og at gøre det HVER dag.... skulle man komme til at synde en smule en gang om ugen, går det nok også, men man skal KUN synde lidt og max EN gang om ugen. 1-2 gange om ugen hvor man spiser for meget kan nemt ødelægge resten af ugens tab.

Noget jeg plejer at gøre er at lave sovsen tynd, men at krydre den ekstra, så den har rigelig smag, og tynd sovs hænger jo ikke ved den øvrige mad, det samme gør jeg med dressing, masser smag, men igen fortyndet og ikke så tyk at den for alvor hænger ved...... og ellers er der jo også skyr o.l. som er tyk, men fedtfattigt.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.