Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Råd til flødeboller. (1/6)


 (slettet)
(1) 14-09-2013 kl. 18:11

På jobbet i dag, ville vi lave flødeboller, til de ældre, og de blev også rigtig gode, men sikket et cirkus, da de skulle overtrækkes med chokolade.

Så søger gode ideer til, hvordan det lykkedes bedre og nemmere??



 (slettet)
(2) 14-09-2013 kl. 18:16

Svar på indlæg nr. 1 af Solkatrine:

Man 'overtrækker' ik' som på en fast kage, men vender dem på hovedet og dypper dem i den smeltede og afkølede chokolade, la' det overskydende chokolade løbe af, vend dem og sæt på bagepapir og la' størkne.



 (slettet)
(3) 14-09-2013 kl. 18:22

Svar på indlæg nr. 2 af maylou:

Det kunne vi så ikke lige, da det ikke var så nemt, hvad kan man ellers?



 (slettet)
(4) 14-09-2013 kl. 18:22

Svar på indlæg nr. 1 af Solkatrine:

Der er masser af videoer på YT, her er en af dem, der viser hvordan, det virker ikke spor svært...

www.youtube.com/watch?v=y93deY-Kbws



 (slettet)
(5) 14-09-2013 kl. 18:24

Svar på indlæg nr. 2 af maylou:

Eller du sætter dem på en hulske og hælder chokoladen over, når dryppet godt af sættes de på bagepapir til stivnet.

De første jeg skrev om ska' være meget bastante og holde godt på skummet, 'tørre' nogle timer før man ka' dyppe.





Redigeret 14-09-2013 kl. 18:25



Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.