Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Grillvejr (1/8)


 (slettet)
(1) 01-06-2013 kl. 17:03

I den sidste måneds tid hvor vi har været heldige med mange soltimer har meteorologerne på News indirekte reklameret for Weber, Gøl osv. De har nærmest brugt begrebet grillvejr som en pejlestok for vejret (om der er grillvejr eller ej).

Det har undret mig over, for har såmænd aldrig anset kølige maj-aftener for særlig optimale til grill. Ej heller at grillmad skulle være et must, blot solen har skinnet.
Det kan naturligvis skyldes, at det aldrig har været min favorit. Grill er besværligt og ofte usundt set herfra; i hvert fald hvis man tager den nemme løsning med pølser og brød. At styre kulgrills kan være besværligt, men det har mange omgået ved at købe en gasgrill, men hey, så er den sidste charme da forsvundet, ikke sandt?

For en smule charmerende og hyggeligt er grill bestemt, men det kræver efter min smag en ordentlig lun sommeraften, selskab og kvalitetskød eller fisk. Hummerhaler kan også gå an. Plus gode vine naturligvis.

Hvordan er dit forhold til grillvejr og grillmad? (slettet)
(2) 01-06-2013 kl. 17:49

Svar på indlæg nr. 1 af ChioW:

Selvom man griller, behøver man jo ikke sidde ude og spise.

Det meste man kan lave på grill, syntes jeg smager bedre, end når det er lavet i ovn eller stegt på pande. Jeg elsker at grille kylling, flæskesteg og den slags. Og i dag forsøger jeg mig så med svineskank. (slettet)
(3) 01-06-2013 kl. 18:05

Svar på indlæg nr. 2 af Isbjørn:

Jeg griller bla fordi jeg er for fed, og skal ned i vægt og der er grill jo en fedtfattig løsning..Jeg har en af disse " ucharmerende " gasgrill's, og den er hurtig og praktisk og kan samtidig fungere som en konveksovn..Så jeg har også bagt i den.

TT: Jeg griller når ånden kommer over mig, og det kan være i al slags vejr. (slettet)
(4) 01-06-2013 kl. 18:09

Svar på indlæg nr. 3 af Meget blå øjne:

Bruger du gasgrill???

Her bruges udelukkende kul. Har en normal Weber grill, samt en mini Weber, hvis jeg bare skal grille pølser eller burgere. (slettet)
(5) 01-06-2013 kl. 18:12

Jeg grille hver sommer med mine børn på en kæmpe grill

Her har jeg en lille grill med plads til 2 bøffer og 4 pølser og 4 brød, når ånden kommer over mig, er nu hyggeligere med lidt selskab med krudt iLove.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.