Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

fasan


 (slettet)
(1) 25-04-2013 kl. 15:36

vår læge skal såpdan en kåge? det er en fasanhøne



 (slettet)
(2) 25-04-2013 kl. 17:09

Svar på indlæg nr. 1 af Hwilmand:

Nu er jeg ikke så meget for fuglevildt, men skal jeg lave det, plejer jeg og kommer spæk om (evt. også lidt fars inden i) ........ koges 1 lille times tid
(vrid i låret li'som ved kylling)



 (slettet)
(3) 25-04-2013 kl. 17:46

Svar på indlæg nr. 2 af besse:

tak skal du have



 (slettet)
(4) 25-04-2013 kl. 17:48

Svar på indlæg nr. 1 af Hwilmand:

Den skal koge, indtil kødet løsner sig.
Husk enebær i vandet og godt med fløde i til sidst. Server med garniture og tyttebær.

Mums. Bon appetit...



 (slettet)
(5) 25-04-2013 kl. 17:58

Jeg har prævet at lave fasan en gang. Jeg brugte denne opskrift. Og resultatet blev fremragende.

www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visop...



Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.