Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Hvordan deler jeg rådyrryg bedst? (1/2)


 (slettet)
(1) 05-02-2013 kl. 06:47

Nu har jeg fået ryggen af et af jagtsæsonens sidste rådyr, med mørbraden - men nu ved jeg ik' rigtigt om jeg ska' dele resten af ryggen i steaks, T'bone's, stege eller médaillons, da jeg ik' er sikker på et rådyrs stegetid og derpå følgende smag, hvis jeg vælger stege benet, eller ka' jeg lave Go'e Ben, når jeg har taget kødet af, eller er det bedst som kraftben?

Mørbraden er der tjek på, den ska' vi ha' i aften, med en rødkåls- eller rucolasalat med tranebær, valnødder, druer, soltørrede tomater... og hva' jeg ellers finder på - eller en alm. Waldorfsalat og måske lidt råstegte kartofler.

.... men, ryggen... hva' ska'/ka' jeg dele den op i?



Redigeret 05-02-2013 kl. 06:47



 (slettet)
(2) 05-02-2013 kl. 08:05

Svar på indlæg nr. 1 af maylou:



En halv del til mig og en halv del til jer og wupti den er delt

DET er den bedste måde syntes jeg hahaha



Redigeret 05-02-2013 kl. 08:06



 (slettet)
(3) 05-02-2013 kl. 08:09

Svar på indlæg nr. 2 af topsy:

Ha!... Nul-putte... Bambi's tante er skudt på den Jydske Hede, og ska' ædes i det jyske...




... de der ingen rådyrryg har, de må gå med røven bar'....

.... na-na-na-na...

Redigeret 05-02-2013 kl. 08:10



 (slettet)
(4) 05-02-2013 kl. 08:11

Svar på indlæg nr. 3 af maylou:



øv det sku ik nemt at snyde en jyde





 (slettet)
(5) 05-02-2013 kl. 08:14

Svar på indlæg nr. 4 af topsy:

.... importeret Amagerkaner, men pyt - bare jeg ik' begynder på; "Mojn"....



Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.