Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Ørred til nytårsaften (1/4)


 (slettet)
(1) 31-12-2012 kl. 08:15

Jeg har fået en ørred af en lystfisker. Den er både med hoved og hale og lige nok til 4 pers. Først skal vi have en salat med kråse?! noget fransk noget. Dessert chokolade fondant

Jeg vil tilberede den hel i ovnen og har da en idé til hvordan..har også gogglet lidt, men vil lige høre om I har tips til krydderier og tilbehør. Jeg har små pillekartofler som jeg måske vil tilbede i ovnen også



 (slettet)
(2) 31-12-2012 kl. 09:01

Svar på indlæg nr. 1 af Nellike:

Du ka' komme stort set hviklen som helst krydderier i/på, bare de ik' er for stærke, så de overdøver den go'e fisk, men kom den gerne i staniol, pak den godt ind så saften ik' løber ud, det er jo den holder den lækker.

Den her går man ik' helt forkert af:
www.putfisker.dk/opskrifter/48-ovnb...

Af små kartofler plejer jeg at lave 'posekartofler':

Fordel kartoflerne i 4 stykker staniol, godt med tynde skiver af smør (så det er til at pakke sammen), krydderier - meget lidt salt (forklaring følger), men gerne timian, oregano, lidt chili, og gerne friskt eller blot tørret - saml hjørnerne og pak kartoflerne i 'poserne', knug dem lidt så de lukkes helt, ind i ovnen når du forvarmer til fisken, når ovnen er 220 C og fisken ska' ind, så sku' det hele gerne være færdigt samtidig.

Når kartoflerne pakkes ud, smager det rigtigt godt at hver især, selv kommer flagesalt på.



Redigeret 31-12-2012 kl. 09:03



 (slettet)
(3) 31-12-2012 kl. 09:22

Svar på indlæg nr. 2 af maylou:


Ja, den lyder god og nem
Jeg har ca 8 forskellge slags salt...så mon ikke vi kan finde en god én til kartoflerne



 (slettet)
(4) 31-12-2012 kl. 09:33

Svar på indlæg nr. 3 af Nellike:

Det er den os', og smager godt - og det er alletiders med eget valg af salt - genialt

Go' fornøjelse og Godt Nytår



 (slettet)
(5) 31-12-2012 kl. 11:13

Svar på indlæg nr. 2 af maylou:

Jeg elsker den helt enkle opskrift da ørred smager så godt naturel: Bare fyldt med persillesmør og citron. Gnedet med salt og peber.
Plejer så at give den et skvæt godt mørkt øl i staniolen og så dampe den i ovnen ca. 20 min. ved 200 grader.

Tilbehøret er pillekartofler kartofler med koldt smør og persille.



Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.