Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Nytårsaften (1/2)


 (slettet)
(1) 28-12-2012 kl. 10:58

Nu nærmer nytårsaften sig og vi skal have raclette er der nogen der har nogen gode ideer til hvad vi kan putte på racletten??

Ved siden af skal vi have salat og flødekartofler tror jeg det bliver til.. :) (slettet)
(2) 28-12-2012 kl. 11:00

Svar på indlæg nr. 1 af Cykel-Myggen:

Stort set alt hvad der kan grilles og steges.

Kun fantasien sætter grænser. (slettet)
(3) 28-12-2012 kl. 11:27

Svar på indlæg nr. 1 af Cykel-Myggen:

Jeg plejer at lave små brunchpølser svøbt i bacon, skiver af svinemørbrad, skiver af kylling der har ligget i en marinade natten over ( olie, citronsaft hvidløg, salt, peber og et dryp sukker, samt kinesisk soya), marineret oksekød ( olie, citron, chili, salt, peber, ketchup kinesisk soya), store friske rejer eventuelt lidt frisk fisk ( kunne være laks) til at stege også...

Og så lidt grønt små buketter blomkål små halve tomater, stk af grøn/rød/gul peber, squash i tykke skiver, små løg i kvarter. Disse ting kan alle steges steges...

Udover det laver jeg mindre kartofler bagt i sølvpapir i ovnen, en skål grøn salat, 3 dressinger, en grøn med creme fraiche og purløg, kørvel, persille smagt til med lidt salt og peber, en rød thousand creme fraiche smagt til med lidt ketchup salt og peber, engelsk sauce og en hvidløgsdressing creme fraiche smagt til med salt, peber og hvidløg efter ens egen smag.

Flüte, og til dessert en pandekagedej med masser af frisk frugt i skiver til at putte i eller ovenpå pandekagen... og naturlivis en god is til at spise til pandekagen... (slettet)
(4) 28-12-2012 kl. 12:06

kæmperejer, og der til entre cote skåret i mimibøffer...
så har du mini surf and turf...

Men ellers så prøv med diverse grøntsager...

til slut kan du komme med pandekage dej, så er desserten der også... (slettet)
(5) 28-12-2012 kl. 12:35

Svar på indlæg nr. 1 af Cykel-Myggen:

Ud over det der er foreslået, så kan man også piske et par æg med en spsk mælk/fløde og lave mini æggekager med ristet baconstrimler og små tern af rød peber.

Ellers skiver at squash eller aubergine penslet med lidt olie og krydret med salt og peber!Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.