Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Jule and (1/10)


 (slettet)
(1) 19-12-2012 kl. 23:23

Samme "problem" hvert år

Hvordan skal anden steges og hvor stor skal den være.
Vi skal være 5 eller 7 juleaften.
Jeg har tænkt på andebryststeg, men det kan også være traditionel and, samt måske flæskesteg hvis vi bliver 7

Gode råd er gratis



 (slettet)
(2) 19-12-2012 kl. 23:30

Svar på indlæg nr. 1 af Julerose:

Og flæske steg smager godt



 (slettet)
(3) 19-12-2012 kl. 23:51

Svar på indlæg nr. 1 af Julerose:

Køb en and på ca. 2800g og en flæskesteg, så er der også mad til et par dage hvis det er. Mener hurtigt de der bryststege kan blive tørre.

Lav anden først. Lav den færdig. Lav flæskestegen. Partér anden og læg den i et fad. Varm den op når stegen er færdig lige før det skal på bordet.



 (slettet)
(4) 19-12-2012 kl. 23:55

Svar på indlæg nr. 1 af Julerose:

Langtidsstegning (og en hel and) så den ikke bliver tør. Steger du en flæskesteg ved siden af, er en and rigeligt (også til lidt rester dagen efter).



 (slettet)
(5) 20-12-2012 kl. 00:00

Svar på indlæg nr. 4 af Namasta:

Langtidsstegning, hvor mange grader og tid?

Skal der stoppes noget ind i måsen på sådan en and, har hørt om svesker



Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.