Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Kartoffel pizza (1/3)


 (slettet)
(1) 19-12-2012 kl. 16:45

nogen der har en godt opskrift på en dejlig og saftig og alligevel sprød katoffelpizza???



 (slettet)
(2) 19-12-2012 kl. 16:59

lav en almindelig pizzadej - hjemmelavet tomatsauce
og meget fintskåret kartoffelskiver ovenpå - Voila

Google er din ven

Redigeret 19-12-2012 kl. 16:59



 (slettet)
(3) 19-12-2012 kl. 17:53

Svar på indlæg nr. 1 af AmagerGirlie:

Den jeg plejer at lave, er enormt lækker.

en alm pizza dej og tomatsauce.

tag en kartoffel, og sær den i tynde skiver, og kog dem i ca 5 - 7 min.

så kommer jeg parmaskinke, kartofler, fetaos, osv på.... mums



 (slettet)
(4) 19-12-2012 kl. 18:20

Svar på indlæg nr. 3 af Allmonds:

Jeg koger aldrig kartoflerne, jeg skærer dem papirstyndt - så er det ikke nødvendigt at koge dem



 (slettet)
(5) 19-12-2012 kl. 18:56

Svar på indlæg nr. 1 af AmagerGirlie:

Jeg har VERDENS BEDSTE opskrift på kartoffelpizza

Opskriften er fra bogen moderne Mamma.

Pizza di patate al rosmarino:

Pizzadej:
600 gr hvedemel
25 gr gær
1 knivspids salt
3 dl lunken vand
2 spsk olivenolie

Fyld:
ca. 3 kartofler
3 stilke frisk rosmarin
150 gr friskrevet parmesan
rucola til pynt
olivenolie
salt

Tilberedning:
rør gæren ud i vandet og tilsæt salt og olivenolie. Ælt hvedemelet i lidt ad gangen, til du får en blød dej, der ikke klæber. Lad dejen hæve til dobbelt størrelse i en skål et lunt sted.

Mens dejen hæver, skrælles kartoflerne og skæres i helt fine skiver. Riv dem evt. på etrivejern på skivesiden.

Når dejen er hævet, formes 4 lige store pizzabunde. Gnid dem med lidt olivenolie og drys med hakket rosmarin og parmesan. Fordel derefter kartoffelskiverne på bundene og drys med salt.

Bag pizzaerne i ovnen ved 180 grader i 15-20 min., til kartoflerne er sprøde og lækre og har taget farve i kanterne. pynt med rucola og lidt friskrevet parmesan.

Velbekomme



Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.