Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Stege kylling (1/4)


Anonym (Opretter)

(1) 11-12-2012 kl. 15:11

Haves, et styks optøet kylling!

Jeg vil tilberede den i ovnen, men skal den ligge på rist eller i bradepanden i væske?

Ønsker en sprød kylling som jeg kan dele i to så der er en halv kylling til to dage.

Hjælp og forslag modtages?



 (slettet)
(2) 11-12-2012 kl. 15:14

Himmerlandskylling, Bornholmerkylling osv.... og nu ogsåkylling fra Stege....

Men blir de overhovedet bedre af at være fra en bestemt egn i landet!??



 (slettet)
(3) 11-12-2012 kl. 15:16

 (slettet)
(4) 11-12-2012 kl. 15:21

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Der kommer nok lidt forskellige forslag.

Når jeg steger kylling, foregår det således. Den skal vaskes hurtigt, duppes lidt tørt. Indvendigt smører jeg den med blanding af hvidløg og salt. Lidt salt gnides i skindet udvendigt. Lægges i stegegryde, ikke for stor. Ingen væske. Steges ved 200 grader. Når der er gået lidt tid, vil der være kyllingens egen væske og fedt på bunden af gryden. Den hælder jeg over kyllingen ved hjælp af en stor ske en gang imellem, mens kyllingen steges. Hvis nødvendigt, kan en lille smule kogende vand tilsættes saften, hvis den brænder på, men det sker næppe.

Redigeret 11-12-2012 kl. 15:22



 (slettet)
(5) 11-12-2012 kl. 15:21

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Jeg ville sætte den på en rist, med et ildfast fad under, og en smule vand i, for at bevare saften.

Evt give den lidt gril de sidste par minutter.



Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.